Irresistible Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Evo i ovog sto sam okacio na drugom topicuE pa sad cemo morati da cekamo godinama da bi neki drugi bio pohvaljen za originalnost! <_< BTW Koliko je sati na ovom cudu? 9.35?
Indy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 (edited) BTW Koliko je sati na ovom cudu? 9.35?Aha, a na drugoj slici 4:57. ups... 4:58 :D Edited January 29, 2008 by Indy
borris_ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Trenutno nosim ovaj: Strela kalibar 3130 (to su rusi kupili od svajcaraca 70-tih godina)Sledeci ce sigurno biti ovaj: omega speedmaster
Irresistible Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Posto ja spadam u onu retku grupu "zena", koje bi dale pet pari cipela za jedan sat, evo da se zapljunem!Prvi, onako pravi deciji, sat sam dobila '90. godine iz Spanije i od tada verujem da nije bilo sveukupno 15 dana da nisam imala neki na ruci! Ako, nekim cudom, zaboravim da ga stavim imam utisak kao da mi je neko odsekao ruku! Posle njega je usledilo nekoliko Swatch i Fosill sorte a trenutno su aktuelna sledeca tri (sve pokloni ): Najsveziji rodjendanski poklon, s tim da je moj crn:Kad smo "fensi" onda ovaj (malo stariji rodjendanski poklon):I najstariji ali i najomiljeniji :
nesha taxista Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Evo i ovog sto sam okacio na drugom topicuTokyo Flash Men's "Diode" Watch #DIODE Slabo se tu vidi vreme, nadam se da je uživo bolje.
Alphons Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Slabo nosim satove, iz par razloga.1, tesko mi pada da nosim bilo sta uz telo, ogrlice, narukvice. Sat bih nosio, jer sam freak kad je tacnost upitanju, ali...2 jedini sat koji imam a da radi je Sector, tezak je uzasno i nije mi za svaki dan.
nesha taxista Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Posto ja spadam u onu retku grupu "zena", koje bi dale pet pari cipela za jedan sat, evo da se zapljunem!Prvi, onako pravi deciji, sat sam dobila '90. godine iz Spanije i od tada verujem da nije bilo sveukupno 15 dana da nisam imala neki na ruci! Ako, nekim cudom, zaboravim da ga stavim imam utisak kao da mi je neko odsekao ruku! Posle njega je usledilo nekoliko Swatch i Fosill sorte a trenutno su aktuelna sledeca tri (sve pokloni ): Najsveziji rodjendanski poklon, s tim da je moj crn:Kad smo "fensi" onda ovaj (malo stariji rodjendanski poklon):I najstariji ali i najomiljeniji : Mora se priznati da si žena od ukusa. Onaj prvi mi je najlepši.
Time Crisis Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 (edited) Trenutno Swatch Irony. Otprilike nešto ovakvo, nije baš identičan, ali tu negde:Jednog dana ako bude para, možda ovaj. :) Edited January 31, 2008 by Miroslav Jeftic
alberto.ascari Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 (edited) Ovaj mi je zakona ovo je klasika Edited January 31, 2008 by alberto.ascari
Tresko Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Trenutno ovaj, ista firma, samo sam promenio model:PANERAI LUMINOR 1950 CHRONO RATTRAPANTE 44 mm
Mr.Smith Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Samo na drugom riknula baterija, a mrcinu mrzi da je zameni....pa kad nisi hteo malo da se ispuzis i kupis automatik - isti se pravi i sa ETA 2824 mehanizmom (cca $300)
dig_chohano Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ma, pusti, i ovaj sam jedva našao. Srbija, brale.
Recommended Posts