Krampa Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Za one koji vole filmove. Znaci filmove. Preporuke, recenzije i kritike filmova sa Mubi-a. Imate 7 dana dzaba upada a i mislim da mozete nekoga preporuciti pa taj isti dobije mjesec dana besplatnog pristupa. U svakom slucaju vrijedi. Evo jedna preporuka za one koji nisu gledali. Here and Elsewhere. (ICI ET AILLEURS) Directed by Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Gorin, Groupe Dziga Vertov, Anne-Marie Miéville France, 1976 1
James Marshall Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Bukvalno sam juče pretraživao forum po ovom pitanju. Doduše, ja se navadio na Criterion Channel, mislim da će mi ovo biti omiljeni striming servis dok ne izgustiram sve.
reg Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 (edited) https://mubi.com/films/flotel-europa Moja preporuka. Odgledao pre par meseci u Kom..Domu sindikata, sjajan film. edit: tek sad vidim da se više ne daje na MUBI-ju Edited February 7, 2022 by boldrock
Fakundo Sava Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 MojOFF Ima dosta dobrih filmova i serija,mesec dana besplatno Nisam još proverio kako radi https://mojoff.net
Takeshi Posted February 8, 2022 Posted February 8, 2022 5 hours ago, Fakundo Sava said: MojOFF Ima dosta dobrih filmova i serija,mesec dana besplatno Nisam još proverio kako radi https://mojoff.net meni odbija registraciju tj. pokušaj da se pretplatim već nekoliko puta!? a imaju taze sa faf-a drive my car i memoria. mubi sam imao mesec dana ali sam odustao jer izgleda imaju različitu ponudu po regionima, u srbiji skoro ništa novije ne može da se gleda.
gospa buba Posted February 8 Posted February 8 deco! mubi dolar mesechno, tri meseca, posle kao posle (~9), akcija mislim do ponedeljka. 2 1
Venom Posted February 9 Posted February 9 registrovao se juče, pa ćemo da vidimo. Zapravo sam tražio nešto ovako nedavno, nemam pojma zašto nisam našao. Posle je 13-14e mesečno, ali je 9e ako se uplati za celu godinu. Za njih super potez, efektnije nego da plaćaju reklame.
morgana Posted February 10 Posted February 10 (edited) iz tekuce ponude, zero fucks given je solidan (mada mislim da se nece svidjeti svima), spor i melanholican, a glavna glumica je odlicna Edited February 10 by morgana
Eleniko Posted February 10 Posted February 10 pre nego što uplatite makar i 1 dolar treba da proverite da li koristite browser koji je kompatibilan sa mubi zahtevima. posebno se odnosi na one sa mac-ovima.
jms_uk Posted February 10 Posted February 10 1 hour ago, Eleniko said: pre nego što uplatite makar i 1 dolar treba da proverite da li koristite browser koji je kompatibilan sa mubi zahtevima. posebno se odnosi na one sa mac-ovima. Koji brauzer radi/ne radi? Mada, ja teram kroz Apple TV, imaju svoj app tamo.
Eleniko Posted February 10 Posted February 10 Rade svi ali trebaju novije verzije tipa Chrome 117 I novije 1
Eleniko Posted February 10 Posted February 10 gledao večeras prvi film, genijalni dokumentarac petera bogdanovicha o basteru kitonu. ovo je otplatilo i preplatilo pretplatu, sve ostalo dolazi kao bonus. saću gledam tilva roš dok ne zaspim...
jms_uk Posted February 11 Posted February 11 U Ceskoj jos jeftinije Get 3 months for 10 Kč. Limited time only. Redeem now.
Eleniko Posted February 11 Posted February 11 Mene samo brine da li će mi važiti pretplata kad se za koji dan prebacim u Greciju.
Recommended Posts