April 2, 20232 yr I sad kazna za Sainza a ne računamo ništa posle reseta. Kaznu je zaslužio, nema dileme. Ali kako računaju nešto posle reseta a zapravo nas vraćaju na stanje pre reseta. Nema smisla.
April 2, 20232 yr Obradovah se kad sam video Botasa na 9. mestu, ali onda ... moze li mi neko pojasniti odluku ? Kako se priznaju rezultati od pre poslednjeg restarta, a alpina nema i sajnc je kaznjen za nesto sto se ne racuna ? Edited April 2, 20232 yr by Lezilebovich
April 2, 20232 yr Lakrdija, formula je duboko zagazila u pogrešan smer. Prvo, pravilo sa menjanjem pneumatika kod Red flaga jednostavno mora da se promeni i to kolko tokom sezone ako je moguće. Drugo, ovi stojeći restarti na kraju trke, pa nemam reči. Ispričano je sve i u prenosu, razumem kad se na startu desi frka pa opet da startuju iz mesta, ali u kasnijim fazama trke to mora da bude iza SC, prvo što je tako mnogo više fer da se uzme u obzir u većoj meri učinak u trci do tada, drugo što se izbegavaju haosi ili ne daj bože neka tragedija. Nadam se da ima neko razuman u rukovodstvu FIA ko će usmeriti stvari na pravi kolosek.Iz trke Hulk mi je ponajbolji utisak, držao tempo celu trku, Gasly isto.
April 2, 20232 yr Kako su sjebali stazu, kao Imolu Jesu sirili izlaz iz prve, trece i seste krivine? Pice tuda k'o sumanuti, a pre se kocilo ostro. I onu sikanu u sred staze su skinuli, a zaostrili™ onu pretposlednju desnu posle pravca
April 29, 20231 yr To i mene brine, nisu ni sad uspeli da reše. I Stroll i Alonso su imali probleme, i nisu se baš proveli u SQ3, Albon ispred njih. Izgleda da imaju novo zadnje krilo, i da ima neki bag sa DRS-om. Edited April 29, 20231 yr by fillex