October 31, 20222 yr Ricc u svom najboljem izdanju sa gumama, jedini minus bespotrebno zakucavanje u Tsunodu, vidi se da je zardjao i bio nestrpljiv s obzirom koliko je pravio obilaženja u zadnje 2 sezone. Kazna od 10 sek sasvim opravdana ali jedino mi ostaje nejasno zašto je prošle nedelje Russel za istu stvar i izbacivanje čoveka iz trke prošao sa 5 sekundi…
October 31, 20222 yr Zato sto se drugacije (blaze) gleda na incidente na startu, odnosno u prvom krugu..
November 11, 20222 yr Jel ima na Sport klubu prenos kvalifikacija uzivo? Vidim samo ovo u 22 i nesto...
November 12, 20222 yr Ja sam prvi put gledao sprint i bilo je ok. Da se ja pitam ukinuo bih sve vrste guma osim slikova i kisnih, svi startuju i voze na istim, ko i koliko izdrzi i krljanje kao nekad.
November 13, 20222 yr Crni Ricc... Upropastio trku i sebi i K-Magu Edited November 13, 20222 yr by Have_Fun
November 13, 20222 yr Tako je izbacio Yukija u Meksiku pa se izvukao sa 10s kazne. Sada je Kevin bio u fazonu "e neces ga majci, i za tebe ce biti zavrsena trka"..
November 13, 20222 yr Sta je ovo bre o.O Max i Hamilton, Noris i Lekler Uspeo je Lekler da se vrati nekako na stazu Kakav lud pocetak Edited November 13, 20222 yr by Have_Fun
November 13, 20222 yr Bio je ispred u tom momentu, kontam da ga to favorizuje u tom duelu. Jeste "zatvorio vrata" ali je bio ispred. Mada mi je vise "trkacki incident" ovo izmedju MAX i HAM, nego ono izmedju LEC i NOR. Sa 5s kazne, Noris je super prosao. Je l' ovo folija od vizira uletela Sainzu?