October 23, 20222 yr Juuuuuuuu Zicer za Hamiltona da uzme ovu trku. Poklon od RB pit stopa Edited October 23, 20222 yr by Have_Fun
October 23, 20222 yr Alal vera Nandu. Pravo je cudo sto je taj bolid uopste u voznom stanju posle onog incidenta, a on komotno u bodovima..
October 23, 20222 yr Jbt svaka čast Maxu Stvarno sam mislio da će Luis rešiti ovo U drugim vestima, fantastični car Alonso nakon kazne, udesa opet na visokoj poziciji. Majstor! I Vettel u bodovima, lepo Edited October 23, 20222 yr by Have_Fun
October 23, 20222 yr znaci max mora da bezi 100 poena da bi renne prestao kukati kako svi pomazu maxu. dobro je da znamo za sledecu sezonu
October 29, 20222 yr https://www.instagram.com/reel/CkO0AFnvYNE/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Impresivno Edited October 29, 20222 yr by Have_Fun
October 29, 20222 yr Prilicno sam siguran da svaki vozac zna napamet svaku stazu. Cak su i u stanju samo po zvuku i promeni brzina da pogode koja je staza u pitanju..
October 29, 20222 yr 57 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Prilicno sam siguran da svaki vozac zna napamet svaku stazu. Cak su i u stanju samo po zvuku i promeni brzina da pogode koja je staza u pitanju.. Da da. Negde sam gledao Gaslija kako radi slično ovo što i Perez. Mislim i Okona da sam video na nekom klipu kako žmureći vozi neki stazu na onom f1 simulatoru. Zaista impresivno
October 29, 20222 yr nadam se da ce max sutra pustiti pereza da pobedi iako juri rekord, to je najmanje sto moze da uradi za pereza znajuci kako se perez muski borio prosle sezone da max postaje sampion