Monday at 11:362 days meni ovo cukanje uopste nije bilo strasno koliko se predstavlja. sve je preuvelicano do te mere da smara.lik dobija naredbu od tima nakon sto je izriljao celu trku, stave ga na hard, pretekne ga lec nakon onog proklizavanja i uz kontakt. on je sigurno izgoreo ispod one kacige dok slusa kako treba da propusti nikog drugog do rasela. verovatno je jos vagao u svojoj glavi da li da poslusa ili ne kad se vratio u rasela, pritom je kontakt bio smesan. zaista mi se kenja od moderne f1 i kukumakanja na svako dodirivanje, ali za to su i vozaci krivi.ako je samo vracao raselu za ono od pre par godina skidam mu kapu.ako nije, nista. kaznjen je i to je to, move on.
Monday at 12:432 days 21 hours ago, Jimmy Kowalski said:Nema izgovora za namerno udaranje, to je apsolutno nedopustivo. Da se ovo danas desilo sredinom trke, Max bio dobio identicnu kaznu kao Vettel, ovako na kraju samo maksimalna vremenska kazna..nema, i za to se dobija kazna. hamilton je mogao u abudabiju da izbaci sebe i maxa nekim kasnim kocenjem nakon onog sranja u pretposlednjem krugu. sada bi imao 8 titula. posle 50 godina bi se bas neko secao ovog ili onog poteza.
Monday at 12:532 days Meni je kod ovog poteza nerezonski pre svega to koliko je nepotreban (na stranu što mislim da je apsolutno nedopustiv, i da je opravdano sankcionisan). Razumem frustraciju bolidom koji nije tamo gde bi Max želeo da bude, razumem i frustraciju upitnim pit callom da se montiraju tvrde gume (mislim da bi bilo bolje da je ostao, pa kud koji mili moji), ali ne razumem taj hazarderski momenat da se napravi sranje i verovatno izbaci frustracija, pa šta bilo. Da je bila borba za p1 ili za titulu pa i da shvatim, ali ovo mi je totalni wtf. Samog sebe je ovim uremio, nakrcao warning points i dodatno povećao vođstvo McLaren dvojca u šampionatu. Znam da su šanse za titulu dosta tanke sa ovakvim performansama Red Bulla, ali ovime je samo odmogao sebi i bezveze izgubio poene.
Monday at 13:472 days ja ga razumem ako je ipak u poslednjem trenutku odlucio da mu ne prepusti, trkacki incident, apsolutno se nista tragicno nije dogodilo. tuga je jer svako pipanje odmah ide red kukanja pa red inspekcije, pa onda opet kukanje na inspekciju i tako u krug.
Monday at 14:352 days Mislim da se ovde mesaju dve stvari. Jedno je Maxova kurcevitost i uterivanje straha svima ostalima, jer znaju da nikad nece prvi kociti i mnogi (svi) mu prepustaju poziciju iz straha. To neko moze da voli ili ne voli, ali je ok i regularno i to ga cini vozacem kakav jeste. Da se nadje neko jednak i pokaze mu gde je granica, pitam se doduse kako bi on reagovao, ali to je u domenu spekulacije, takvog drugog nema. Drugo je apsolutno retardirano namerno udaranje coveka, to se ne radi ni u gradskoj voznji pri 50 na sat. Njegov komentar, nakon sto je Rasel rekao da moderna f1 jeste bezbedna ali ne toliko bezbedna da mozes da se udaras kad hoces, Maks je odgovorio da ce mu doneti maramicu (jer kmeci, prim. ja). Sto pokazuje da je retard, jer sa trkanjem ovo sto je uradio veze nema.
Monday at 22:131 day a moze i ovakohttps://www.instagram.com/reel/DKY0axBspVu/?igsh=MW45aTIxcXlqZXRuNw==
Yesterday at 15:071 day @burekdzija ja bas ne mislim da je retard vec da je sarkastican i da ne jebe 2% medije nakon njihovog proseravanja, pogotovo britanske, sa debelim razlogom.drugo, kazes da ovo sa trkanjem nema veze. ni tu se ne slazem, trkanje je i cukanje, namerno ili ne. to sto sada analiziraju i kaznjavaju svaki kontakt je drugi par cipela.rasel mi je najveci serator u celoj f1, i pozdravljam svako podjebavanje. covek kroz osmeh komentarise svaku ulogu, kao da uziva u tome. Edited yesterday at 15:101 day by Mr.Mxyzptlk
Yesterday at 16:471 day Ima li neki strucnjak za korpujtere da mi objasni zasto u F1TV aplikaciji sve super mogu da gledam, jedino secka uzasno strim kad je lajv (trening, kvalifikacije, trka) ? kad to isto gledam kao snimak, sve savrseno radi...One emisije, analize sto idu uzivo mi sve rade super.
20 hours ago20 hr Meni kod lajva, i snimaka treninga i trka, na najvecoj i drugoj po velicini rezoluciji pola ekrana bude sivo skroz, a deo secka i pikselizovan je, kad spustim na trecu rezoluciju onda radi normalno, ali je naravno kvalitet slike losiji. Ono sto je bizarno je da je to poceo da radi pre mesec dana recimo, do tad je radilo savrseno.
4 hours ago4 hr Ja kod kvalija/trka nemam ni opciju da menjam rezoluciju, samo da biram audio kanal i jezik komentatora
26 minutes ago26 min Pa onda bi moralo da moze to sve, ne kapiram. Pretpostavljam da je problem do njih, odnosno do njihovih kapaciteta, jer meni je ne najbrze sto sbb ima, a instalirao sam aplikaciju na eonu, sa drugim aplikacijama nema slicnih problema. Nikako burazera da pitam da li on ima neki problem. Nisam probao ni na nekom drugom uredjaju, telefon mi je slab, aplikacija ne moze cak ni da se instalira na njemu a racunar mi je isto u veeeelikom zaostatku, jis je win7 na njemu i propao je toliko da uskoro moram da menjam, tako da tu ne vredi ni da isprobavam.