Sunday at 14:371 day 1 minute ago, levi said:šta je sa HamiltonomUžasno je spor iz nekog razloga. Da je bio jos krug Hadjar bi ga prestigao.
Sunday at 14:411 day Na F1TV komentatori zapanjeni: "you cannot drive like that when things do not go your way"
Sunday at 14:441 day Just now, garmonbozia said:Na F1TV komentatori zapanjeni: "you cannot drive like that when things do not go your way"Pa dobro sad, iznervirao se covek pa pogresio. Svega toga ne bi bilo, da ga nisu zajebali pozivom u boks. Da je ostao na starim mekim, lepo bi dzentlmenski propustio Oscara i Landa i zauzeo 3. mesto..
Sunday at 14:451 day Crashtappen mora da dobije po pičci od FIA jer ovo jednostavno ne može da se radi.
Sunday at 14:501 day 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Pa dobro sad, iznervirao se covek pa pogresio.Pogresis kad ti proklizne bolid pa dodje do kontakta, a ne kad se namerno ukucas u nekog i to dok ti je naredjeno da ga propustis jer si se prethodno vec ukucao u njega i u jos jednoga pre toga. Sumaher je za ovakav potez 1997. diskvalifikovan sa cele sezone, oduzeti su mu svi bodovi i zvanicno je zavrsio kao poslednji.
Sunday at 14:521 day Just now, Radoye said:Pogresis kad ti proklizne bolid pa dodje do kontakta, a ne kad se namerno ukucas u nekog i to dok ti je naredjeno da ga propustis jer si se prethodno vec ukucao u njega i u jos jednoga pre toga. Sumaher je za ovakav potez 1997. diskvalifikovan sa cele sezone, oduzeti su mu svi bodovi i zvanicno je zavrsio kao poslednji.Bio sam ironican za gresku. Udario je i Vettel namerno Hamiltona, pa nije bio diskvalifikovan..
Sunday at 15:001 day 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Bio sam ironican za gresku.Udario je i Vettel namerno Hamiltona, pa nije bio diskvalifikovan..Ono u Bakuu?Udaranje je bilo nakon brake checa Luisa.
Sunday at 15:051 day 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Bio sam ironican za gresku.👍10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Udario je i Vettel namerno Hamiltona, pa nije bio diskvalifikovan..Vettel je dobio stop & go. Kontakt je bio tokom SC u maloj brzini, mozda je to olaksavajuca okolnost mada da se ja pitam svaki namerni udes* kaznjavao bih drasticno. I Maldonado je u par navrata prosao prilicno jeftino za slicne pizdarije. *) jeste, ovo ukljucuje i Suzuku '89 i '90, i Australiju '94 i jos stosta.
Sunday at 15:231 day 20 minutes ago, JPM said:Ono u Bakuu?Udaranje je bilo nakon brake checa Luisa.Nema izgovora za namerno udaranje, to je apsolutno nedopustivo. Da se ovo danas desilo sredinom trke, Max bio dobio identicnu kaznu kao Vettel, ovako na kraju samo maksimalna vremenska kazna..