Monday at 10:231 day Ne ne, taman posla. Niti se ljutim niti je ovo "smesno" bilo upuceno tebi.Smešan je taj trending u javnosti. Pritisak je de facto na Landu a ne na Oskaru, sto je ovaj znalački iskoristio, za sada. I pored svega i dalje je iza Landa, tako da to tek treba da se vidi. Po meni, tim radi dobar posao, daje im slobodu da se bore, ali ne po cenu ugrožavanja timskih interesa.Lando je definitivno podlegao pritisku a to se odlično vidi u situacijama kada treba odvesti najbolje kvalifikacione krugove. U Kini i prekjuče. Ali to je i dalje premali uzorak. Trkački tempo Landov je izuzetno visok.
Monday at 10:401 day pa dobro iza landa je samo zbog cinjenice da je upropastio prvi trku onim ispadanjem sa staze. inace bi imao par bodova prednosti. ja sam vise tim pjastri, iako navijam za mcl, pa bi mi svejedno bilo i da lando uzme. samo da je konacno osvojimo.
Monday at 10:531 day Sve to stoji. I da Lando samo nije zajebao kvalifikacijski krug u Kini imao bi 3 desetinke prednosti pole lap :)Ja samo kažem da je javnost nefer, a pojma nemaju o sportu uopšte.
Monday at 11:231 day Za Landa nema veće kletve od britanskog pasoša - pritisak, očekivanja, kritika, sve na maximum ako osete da ima šansu za nešto veliko. A tu smo.
Monday at 11:371 day Pjastri jos nije bio u borbi za titulu, ne znamo od cega je napravljen i da li ce sagoreti kad stvari postanu guste. Lando se prosle godine pokazao sklon pucanju pod pritiskom ali Pjastri jos do sada nikad nije bio pod pritiskom pa tek treba da vidimo jel' za traktor ili da otvara kapiju. U svakom slucaju prerano je jos da se pocne praviti polica za trofej sampiona, milion stvari se moze izdesavati do kraja sezone pa i to da Meklaren vise ne bude ni u top 3 a ne dominantan. Ima jos puno da se vozi.
Monday at 18:081 day Izasla na instagramu fotka sa komentarom da je posredi žučna rasprava između Maksovog menadžera (da ne tražim, zaboravio sam kako se zove) i Helmuta Marka nakon trke... Navodno je bio dobar pičvajz zbog propusta ekipe...