Monday at 07:132 days 13 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:Nisam ispratio kad je lando odradio 5 sekundi kazne, ili se ponistava pod sc?Odradio je na prvom pitstopu
Monday at 07:152 days 10 minutes ago, Eleniko said:Šta je zabrljao Verstappen za ovoliki minus?Nista.U boxu nije radilo zeleno svetlo kad treba da krene nakon zamene guma. Ostalo da svetli crveno i on nije krenuo. To je prvi stop. Kod drugog prednju desnu nisu zamenili kako treba. To su dva zajeba ekipe. Treci zajeb je prelazak na tvrde gume za drugi stint, sto ga je totalno sjebalo jer nije imao prijanjanje.Nista on nije lose uradio. Tim ga usrao 102%.
Monday at 07:182 days 14 hours ago, Jimmy Kowalski said:Iskupio se Lando..Ne znam sto je toliko u downu emotivno, uopste nije lose. I vozio je odlicnu trku. Treba da bude zadovoljan.
Monday at 09:321 day Piastri je mentalno mnogo jači vozač od Landa, i bogme je prvi favorit za titulu. Kod njega nema drame, fokus i gazi.
Monday at 09:351 day Nemam problem sa Oskarom ali vidim da niko ne pominje prethodne dve sezone kad ga je Lando gazio bez pardona i poklonio prvu pobedu u Madjarskoj kad ovaj na 7 krugova svezijim gumama nije mogao da pridje.Gleda se samo par trka ove godine izgleda.To je po meni u najmanju ruku smesno.
Monday at 10:181 day Prognoza je u pitanju nemoj odma da se ljutiš, i daleko je od smešne. Možda smo mi ovde laici i skloni preterivanju, ali na svetskim kladionicama Piastri je sad favorit za titulu (iako nije vodeći u šampionatu), biće da se tu pitaju i malo kompetentniji ljudi od nas ovde.Uostalom nije Pistri odvezao par dobrih trka ove sezone i pojavio se niotkud. Lando je prošle sezone bolje započeo i ušao u priču o potencijalnoj šampionskoj tituli za razliku od Piastrija koji je u nekom momentu pao sa formom kad je došao do te prve pobede, a nije imao ambicije za WDC. Sad kad je u igri od prve trke i fokus će mu biti na max. Svakako klaće se njih dvojice do samog kraja pa ćemo videti. Lando deluje da je brži donekle, ali i to je relativno. Svaki bod će biti bitan i verovatno titulu uzima onaj koji bude manje grešio tokom sezone. Meni prosto deluje da Oskar ima više tog ubilačkog instinkta u sebi, a nisam fan nijednog ni drugog da ne bude zabune.