Saturday at 13:443 days bogami mcl do sada dominantan bas, skoro pa niko na FP3 u sekundi sa njima. mucenom lekleru otpao retrovizor
Saturday at 18:153 days 5 hours ago, Sludge Factory said:Ne znam zasto ranije nisam probao F1TV.Koji feed pratite, f1tv ili international? Na f1tv se juce ukljucivao Sam Collins, a on je super. Na internationalu je Crofty, a on me nervira nesto, tako da sam na f1tv. Palmer i ovaj Alex su ok skroz.Gledaj Kolinsov tech talks. Fenomenalan je.Gledam engleske komentatore. Ljudi su posveceni 100%Ima dokumentaraca raznih, analiza.Sa staze se javljaju James Hintchcliff i Davide Valsecchi.Ma carevi.Za 65 evra godisnje pun pogodak.
Saturday at 18:173 days 50 minutes ago, stajebrebilo said:Slepci na Areni 3 su ladno propustili Q1 zbog tenisa u Monte Karlu...Zamočaj te debile sa arene. Sve pokupovali budale, ne zna se ni programska sema ni prioritet.Isprsi se za 65 evra f1 tv i uzivaj.
Saturday at 18:313 days 52 minutes ago, stajebrebilo said:Što nisu pustili kajron obaveštenja na A3, slepci slepačkiBilo je i to, tako sam ja video :D Ali možda nije išlo sve vreme
Saturday at 21:543 days 3 hours ago, JPM said:Gledaj Kolinsov tech talks. Fenomenalan je.Da da, zato i kazem. Voleo bih i da se vise ukljucuje. Uzivancija.
Sunday at 15:142 days Koliko Lando nije fokusiran, nije prestupio centimetar-dva, nego celim prednjim tockovima..