April 5Apr 5 11 hours ago, ducca said:Au šta ovo bi jutros, mitska zver uzvraća udarac po meni i dalje glavni favorit za titulu. mislim da je ove sezone motivisan kao nikad je su ga unapred nepravedno otpisali. sto je super za nas koji pratimo. navijam za mcl i cekam titulu od one hamove, ali u prve dve trke sam samo gledao maxa kako iskusno 'pegla stetu' dok se bolid ne namontira na high podesavanja.
April 6Apr 6 stvarno ne mogu da slusam ove poludebile sa arenepustio sam ton srdjana i pavla sa jutjuba i ok jee sad, pitanje je kolko ce oni to ubuduce raditi
April 6Apr 6 F1 TV i uzivancija. Vredi svake pare.Trka sumirana u Piastrijevom pitanju u cooldown sobi - Šta, ovo je sve od hajlajta? (koji su trajali 15-20 sek) Mislim da u top 10 osim Luisa na startu sa Hadjarom nije bilo nijednog obilaženja. Edited April 6Apr 6 by ducca
April 11Apr 11 "Vežite se, polećemo": Poznati komentatori prešli sa Sport kluba na Arenu sportSrđan Erceg i Pavle Živković prenosiće ubuduće Formulu 1 i MotoGP na TV Arena sporthttps://mondo.rs/Sport/Ostali-sportovi/a2059796/srdjan-erceg-i-pavle-zivkovic-prenose-formulu-1-na-arena-sport.html
April 11Apr 11 Ni slutio nisam da ću se Srđanu i Paji toliko obradovati.Prve tri trke su bile neslušljive a i negledljive.
April 11Apr 11 20 minutes ago, Pegin said:Ni slutio nisam da ću se Srđanu i Paji toliko obradovati.Prve tri trke su bile neslušljive a i negledljive.Zar prva nije bila na SK ?
April 11Apr 11 23 minutes ago, Pegin said:Ni slutio nisam da ću se Srđanu i Paji toliko obradovati.Prve tri trke su bile neslušljive a i negledljive.samo je prosla u japanu bila sa komentatorima sa arene.
April 12Apr 12 Ne znam zasto ranije nisam probao F1TV. Koji feed pratite, f1tv ili international? Na f1tv se juce ukljucivao Sam Collins, a on je super. Na internationalu je Crofty, a on me nervira nesto, tako da sam na f1tv. Palmer i ovaj Alex su ok skroz.