18 hours ago18 hr Ovom veselniku od komentatora (Uroš Pavlović) izgleda nije do kraja poznato značenje sintagme "prolazno vreme", jer su za njega sva vremena prolazna, uključujući i ono na kraju kruga. Na stranu što sam se osećao dovoljno posranim gledajući F1 na qrčevoj Areni, biće ovo dugo i mučno neprijateljstvo.
16 hours ago16 hr 1 hour ago, simetrije said:Ovom veselniku od komentatora (Uroš Pavlović) izgleda nije do kraja poznato značenje sintagme "prolazno vreme", jer su za njega sva vremena prolazna, uključujući i ono na kraju kruga.Na stranu što sam se osećao dovoljno posranim gledajući F1 na qrčevoj Areni, biće ovo dugo i mučno neprijateljstvo.zasto gledati F1 bilo gde osim na sky sports. ljudi rade fenomenalan posao godinama vec. zivela piraterija i streaming
15 hours ago15 hr 2 hours ago, simetrije said:Ovom veselniku od komentatora (Uroš Pavlović) izgleda nije do kraja poznato značenje sintagme "prolazno vreme", jer su za njega sva vremena prolazna, uključujući i ono na kraju kruga.Na stranu što sam se osećao dovoljno posranim gledajući F1 na qrčevoj Areni, biće ovo dugo i mučno neprijateljstvo.F1 TV, 65 evra godišnje i nemaš problema.
15 hours ago15 hr 1 hour ago, banecare1 said:zasto gledati F1 bilo gde osim na sky sports. ljudi rade fenomenalan posao godinama vec. zivela piraterija i streamingPrenosi na SK su bili dobri, stvarno su ljudi ziveli taj sport. Pogotovo jer je zajebano za komentarisanje, ne mozes samo ziheraski da prenosis ono sto se desava na terenu
14 hours ago14 hr Mrtvaka dva, plus prenose kao da većina ljudi prvi put gleda F1, pa nešto pokušavaju da objasne tobože. 2025. i moramo da slušamo šta znače zeleni, žuti i ljubičasti sektori F1 TV kuca na vrata.
4 hours ago4 hr 10 hours ago, JPM said:F1 TV, 65 evra godišnje i nemaš problema.Da li može da se kupi premium pretplata što nosi do 6 uređaja, pa da se deli šifra da ispadne povoljnije ? Kao Eon npr.
4 hours ago4 hr 15 minutes ago, stajebrebilo said:Da li može da se kupi premium pretplata što nosi do 6 uređaja, pa da se deli šifra da ispadne povoljnije ? Kao Eon npr.Nisam probao u isto vreme da gledam ja i neko na drugoj lokaciji. U okviru moje kucne mreze moze 6 uredjaja odjednom.
3 hours ago3 hr Da mi je neko rekao da ce mi biti zao sto ne cujem Prdjana i Savla...LM, proradila mi internet kartica, Liberty Media zaradice od mene €65 ove godine.