ducca Posted September 1 Posted September 1 LEC može do pobede, Sainza će stići ali 13 sekundi za 10 krugova - težak zadatak.
Jimmy Kowalski Posted September 1 Posted September 1 Ako mu se ne raspadnu gume, pobedice. Lec je ocigledno bio najnezniji prema pneumaticima. Iznenadjujuce dobar tempo..
ducca Posted September 1 Posted September 1 SK duo pokusava da napravi dramu ali 6 sek za 2 kruga ja ne znam, treba da eksplodira guma da bi Piastri pobedio.
levi Posted September 1 Posted September 1 taktička pobeda, odvezeno bez greške, ovo nije moj Ferari 1
ducca Posted September 1 Posted September 1 Kakva himna momenat, i Vasseur peva, čudo samo da je duo za mikrofonon uspeo da se suzdrži da ne lanu nešto (pošto tokom cooldowna nisu mogli) 4
Sludge Factory Posted September 1 Posted September 1 (edited) Malo je reci da umirem! Da sam umro! Leklerova vremena od 37. do 52. kruga, a mislim da je i poslednji krug zavrsio ispod 1.24 sec. EDIT: Ispravka, poslednji je bio 1.24.270. Edited September 1 by Sludge Factory 2
Jimmy Kowalski Posted September 1 Posted September 1 Objasnjavao sad Alex Brundle u post-race analizi kako je Lec vozio kroz prvu sikanu i potom kroz Parabolicu, sve kako bi sacuvao prednje gume, narocito levu. Pravi masterklas voznje..
banecare1 Posted September 1 Posted September 1 Brundle je fenomenalan komentator. Ne razumem kako neko moze pratiti F1 na SK, kada imamo Sky Sports F1. 5-6 sati vrhunske zabave sa pre-race i post-race programom. 1
Sludge Factory Posted September 1 Posted September 1 Treba reci da je vazno bilo i to sto je dobro odvezao i prvi stint, odnosno sto jenbio onako blizu Meklarenu sve vreme.
Pegin Posted September 8 Posted September 8 On 1. 9. 2024. at 17:28, Sludge Factory said: Malo je reci da umirem! Da sam umro! Leklerova vremena od 37. do 52. kruga, a mislim da je i poslednji krug zavrsio ispod 1.24 sec. EDIT: Ispravka, poslednji je bio 1.24.270. LEC-kompletan drugi stint 2
fillex Posted September 10 Posted September 10 Sada i ozvaničeno, Newey ide u AM. Biće zanimljivo gledati 2026. i šta može kombinacija dva veterana.
Recommended Posts