fillex Posted August 7 Posted August 7 Opet se jako šuška da Newey ide u AM, i da će zvanična objava biti u septembru.
Miljenko Posted August 24 Posted August 24 Jel Ferari cele sezone ovako kilav. Nisam ocekivao ovakvo cupanje za Q3 i jednog vozaca van istog. Doduse, ni Hamilton nije usao u top 10.
Miljenko Posted August 24 Posted August 24 Odlican McLaren. Fenomenalan krug Norrisa na kraju, uspeo je da izboksuje Verstappena na drugo mesto.
Jimmy Kowalski Posted August 25 Posted August 25 Opasno dobro trkanje za nize pozicije. Ne pamtim da sam nekad video 5 bolilda istovremeno u duelu.. 1
garmonbozia Posted August 25 Posted August 25 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Opasno dobro trkanje za nize pozicije. Ne pamtim da sam nekad video 5 bolilda istovremeno u duelu.. I onda Albon koji se žali da je opasno 😀Igraj druže boćanje, to je manje opasno. 2
Miljenko Posted August 25 Posted August 25 Kao ono tuzakanje Hamiltona, za ometanje, juce u kvalifikacijama. Pa gde druze da se neko skloni, osim da ode u pesak. 1
Jimmy Kowalski Posted August 25 Posted August 25 Mekovi su jasno najbrzi, 1-4 je neuspeh ako zele da osvoje konstruktorsku titulu..
garmonbozia Posted August 25 Posted August 25 (edited) Ovo je najgori poraz Maxa od ihahaj. 5 trka zaredom nisu uzeli prvo mesto. Piastri realno podbacio... Edited August 25 by garmonbozia 3
Jimmy Kowalski Posted August 25 Posted August 25 Ovo je naravno nagadjanje, ali mozda je prelazak Roba Marshalla iz Red Bulla u Mcl kljucan da su se obrnule uloge u sampionatu.. 1
Miljenko Posted August 25 Posted August 25 Ja sam mislio da sam ja nesposoban, sto tesko preticem na igri, no izgleda da je takav slucaj i u stvarnosti. Nisam gledao dugo i cini se da je ujednacen kvalitet bolida na vrhu. Plus slicna taktika sa gumama; previse oprezno.
ducca Posted August 25 Posted August 25 (edited) Šta ovo bi Imamo epsku sezonu, Lando moze da pritisne do kraja sezone za titulu, Mek već može da stavi šampanjac na led za konstruktorsku, samo da se ne samoubiju nekako. Edited August 25 by ducca
Recommended Posts