Lezilebovich Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Nerealno kolilo im treba vremena da donesu odluku ... sprdnja a max opet surov i ubedljiv, neverovatno koliko mi je odvratan taj lik 2
Lezilebovich Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 Idiotska trka gume koje traju 3 kruga, staza koju rekonfigurisu izmedju kvalifikacija i trke, pesak na stazi
Jimmy Kowalski Posted October 7, 2023 Posted October 7, 2023 Niko nije terao timove da stave meke. Kockali se i ispusili, ali uvek je dobro da postoji razlicita taktika. Draz trkanja je uvek bilo u neizvesnosti, a ne da je sve unapred poznato i svi rade isto.. 1
fillex Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Uuuuu... ovo se kuvalo već neko vreme, now it came to blows. 1
Jimmy Kowalski Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Klasican trkacki incident. Isti kao juce Ocon, Hulk i Perez. E sad, sto su ovog puta u pitanju timske kolege, onda to po pravilu se gleda kroz lupu ko je kriv. Po meni Lewis je morao da bude oprezniji kod skretanja, iako je stekao prednost u krivini. 1
Guuundogan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Bas cudni rezultati Pereza ove godine, sta li se tu sve krcka…
Have_Fun Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Trebali su u McL da puste trkanje, pa da mozda Lando izađe ispred.. možda bi zakuvao nešto s Maxom 2
Guuundogan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Bilo bi zanimljivo, ali mislim da bi onda max samo iskontrolisao… tek sl. sezone ce biti zanimljivo. Samo da ne bude mechka opet… tj. posle ovoga danas mozda i moze, nece russell biti botas nikad
Have_Fun Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Nisam ispratio tabelu, ali ako nisam pogrešno izracunao, McL je na samo 11pts od AM. Ferari ih je prešišao pre par trkačkih vikenda. Baš su "usporili" Astonovci.
Recommended Posts