Jump to content

F1 2022-

Featured Replies

Našao kad će da bude agresivan

• Replies 2.5k
  • Views 106.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Koja radio komunikacija Ferarija          

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Receno ucinjeno      

• Ništa nije gore od propuštanja Schumija pred ciljem da zabeleži pobede, toga nije bilo sa Vettelom, bar je u startu Webber pokazivao zube dok je imao brzinu, a ni Maxu se njegovi timski nisu sklanjali

Posted Images

kako je sve čisto i kulturno u Kanadi, i kad se sudare izvinjavaju se

A jebiga, pokusao covek, ispao budala sto je i sam priznao. Ali barem je pokusao, zato oduvek mclaren, i kad ide i kad ne ide.

Spominjali smo prosle godine cini mi se, dokumentarac o Prostu se pojavio na BBC iPlayeru, a ima ga naravno i u piratskom zalivu.

• 2 weeks later...

Austrija krenula jako od samog početka. Kimi blokirao na kočenju, krknuo i izbacio Maksa već na startu.

Jedna od najlepše uklopljenih staza u prirodni ambijent.

Sjajno trkanje Landa i Oskara

Uf, za dlaku da se desi karambol.

Cunoda pokazuje vec duze vreme da je "bolji" od Losona.

On 29. 6. 2025. at 15:28, MeanM@ said:

Jedna od najlepše uklopljenih staza u prirodni ambijent.

O, da...

Upravo se vratih sa red bull ringa.

Mix exita, guche, Oktober festa, sajma automobila, pihtijade i prvomajakog uranka. Satori sa austrijskim folkom, perece, Kari wursti, tocilice sa ledenom vodom i la ros dan krimom... Ljudi na cebadima, u sumarcima, pored staze, na usijanim vrelim tribinama. Trka prakticno u drugom planu. Jos Ferstapen ispade u prvom krugu, reke narandzastih navijaca odlaze odmah. Doduse, skrsio ga moj ljubimac Antoneli, Al nemam para za bacanje. Parking na pola sata peske 200 eur, medj kukuruzima. Tamo se maklja svajcarska i nemacka ekipa pijanih/nadrogiranih ljubitelja sporta i razonode. Udaraju devojku najjace sto mogu. Zapadne vrednosti. Smestaj u satoru je 200 eur noc. U okolini sve do Graca tesko naci sobu za ispod 500 eur. Ali je ambijent predivan. Mi spavali na sat i po od trke u hotelu Koji nudi kuglanu besplatno, bicikle, spa. Za manje od 150 eur za dvoje. Proplanci, kucice, krave, plantaze hmelja... Najlepsih sat i po voznje ikad. Tek sinoc kad se vratih pogledah trku na areni.

Ko ne zna sta ce sa parama, karte za red bull ring 2026. su vec pustene

Mislim da sam promasio temu, probacu cu je na lajf stajlu. 😁

@hefaca pics or it didn't happen ba

Imam I snimak tuce u kukuruzu, preko 10 MB

IMG_20250629_143707158~2.jpg

IMG_20250629_144001385~2.jpg

Puter riba + moje novo omiljeno pivo + plantaze hmelja

IMG_20250628_180811233.jpg

IMG_20250628_140919840.jpg

Na banetov konto warn poJeni...