June 15Jun 15 A jebiga, pokusao covek, ispao budala sto je i sam priznao. Ali barem je pokusao, zato oduvek mclaren, i kad ide i kad ne ide.
June 20Jun 20 Spominjali smo prosle godine cini mi se, dokumentarac o Prostu se pojavio na BBC iPlayeru, a ima ga naravno i u piratskom zalivu.
Sunday at 13:282 days Austrija krenula jako od samog početka. Kimi blokirao na kočenju, krknuo i izbacio Maksa već na startu. Jedna od najlepše uklopljenih staza u prirodni ambijent.
6 hours ago6 hr On 29. 6. 2025. at 15:28, MeanM@ said:Jedna od najlepše uklopljenih staza u prirodni ambijent.O, da...Upravo se vratih sa red bull ringa.Mix exita, guche, Oktober festa, sajma automobila, pihtijade i prvomajakog uranka. Satori sa austrijskim folkom, perece, Kari wursti, tocilice sa ledenom vodom i la ros dan krimom... Ljudi na cebadima, u sumarcima, pored staze, na usijanim vrelim tribinama. Trka prakticno u drugom planu. Jos Ferstapen ispade u prvom krugu, reke narandzastih navijaca odlaze odmah. Doduse, skrsio ga moj ljubimac Antoneli, Al nemam para za bacanje. Parking na pola sata peske 200 eur, medj kukuruzima. Tamo se maklja svajcarska i nemacka ekipa pijanih/nadrogiranih ljubitelja sporta i razonode. Udaraju devojku najjace sto mogu. Zapadne vrednosti. Smestaj u satoru je 200 eur noc. U okolini sve do Graca tesko naci sobu za ispod 500 eur. Ali je ambijent predivan. Mi spavali na sat i po od trke u hotelu Koji nudi kuglanu besplatno, bicikle, spa. Za manje od 150 eur za dvoje. Proplanci, kucice, krave, plantaze hmelja... Najlepsih sat i po voznje ikad. Tek sinoc kad se vratih pogledah trku na areni.Ko ne zna sta ce sa parama, karte za red bull ring 2026. su vec pustene