x500 Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 3 minutes ago, djordje geprat said: naravno da ima. dođeš da snimiš spot za Njegovu promociju, dobiješ pare ili nešto drugo. čist posao. dođeš da razgovaraš, da Mu se zahvališ za učinjen trud itede. SNS propaganda to snimi i bez tvog znanja pušta u reklamne svrhe. ispao si ovca. ako ne tražiš zabranu kod ovog zamašćenog dole onda važi ono gore isto tako zamašćeno. Ma samo je zvao kuci da slusaju ploce, a posle sledi ... ma zna se sta sledi I sve to samo zbog novih ploca i gramofona. 1 Link to comment
Frile Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 3 hours ago, Ros said: jasno. -o na kraju je nipodastavajuce kontra, uglavnom, prekodrinskih srba. rodjeno u vojvodini, primilo se u "boljim" kucama velikih gradova a Šućro Ušćumlić, kako se on uklapa u tvoju teoriju? Link to comment
renne Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 lejo poč'o intervju, nadam se da pomno pratiš Link to comment
Партибрејкер Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Je l ga novinar pitao kako mu je broj potvrde sa pozitivnog testa od 16.12. veći nego kod onog negativnog od 22.12. i zašto nije? Mislim, zanimljiva je tema, to se bukvalno nikom nije desilo za ove dve godine. 1 Link to comment
אַף אֶחָד Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 57 minutes ago, djordje geprat said: preprič? https://www.mozzartsport.com/tenis/vesti/okovic-nemam-problem-da-kazem-da-sam-pogresio-imam-motiv-da-se-vratim-bolji-nego-ikad/412411 https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/djokovic-bio-sam-se-pomirio-da-ne-idem-u-australiju/ trn-zvrc. najzanimljivije - nije pominjao predsednika, bar ne u ovim prepricanim verzijama. 1 Link to comment
אַף אֶחָד Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Just now, Партибрејкер said: Je l ga novinar pitao kako mu je broj potvrde sa pozitivnog testa od 16.12. veći nego kod onog negativnog od 22.12. i zašto nije? Mislim, zanimljiva je tema, to se bukvalno nikom nije desilo za ove dve godine. maaa daaaaj?! srpski novinar sa rts-a to da ga pita? pa pre bi ga pitao da li je svestan da je bio na kafici kod diktatora koji pljacka srbiju nego da ga pita za tu tehni-trivijaliju. Link to comment
Leia Posted February 17, 2022 Author Share Posted February 17, 2022 Kad je u pitanju vakcinacija ne može da kaže da li će njegov stav sve vreme biti isti. „Držim otvoren um, nisam isključiv, videćemo kako će se razvijati situacija. Odlučio sam da trenutno to ne uradim, snosim te posledice. Kao što sam spreman da priznam svaku grešku, to je odluka koju sam doneo svesno, samostalno, jer sam zaključio da je to najbolje za mene“. Zar nije koliko juce izjavljivao da se nece vakcinisati makar vise ne osvojio nijedan trofej? Link to comment
stray cat Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Nije to tako izjavio. Link to comment
vememah Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 5 minutes ago, Leia said: Zar nije koliko juce izjavljivao da se nece vakcinisati makar vise ne osvojio nijedan trofej? Quote He said he was "keeping [his] mind open" about the possibility of being vaccinated in the future, "because we are all trying to find collectively, a best possible solution to end Covid". https://www.bbc.com/news/world-60354068 Link to comment
Mil@n Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 21 minutes ago, Leia said: Kad je u pitanju vakcinacija ne može da kaže da li će njegov stav sve vreme biti isti. „Držim otvoren um, nisam isključiv, videćemo kako će se razvijati situacija. Odlučio sam da trenutno to ne uradim, snosim te posledice. Kao što sam spreman da priznam svaku grešku, to je odluka koju sam doneo svesno, samostalno, jer sam zaključio da je to najbolje za mene“. Zar nije koliko juce izjavljivao da se nece vakcinisati makar vise ne osvojio nijedan trofej? Znači, ako se do sada nije odlučio da se vakciniše, tj u periodu kada je vakcina imala sjajan učinak na smanjenje smrtnosti bukvalno u svakoj zemlji gde je iole masovnije korišćena, onda sigurno neće sada sa omikronom na koji manje deluje (nisam to ispratio jer, iskreno, puna mi ona stvar i vakcina i korone i svega, ali msm da sam čitao da booster i dalje solidno radi posao). Drugim rečima, priča to da bi zvučao fleksibilno i nezadrto, ali kasno je za to. Link to comment
Leia Posted February 17, 2022 Author Share Posted February 17, 2022 26 minutes ago, vememah said: https://www.bbc.com/news/world-60354068 https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2022&mm=02&dd=15&nav_id=2105534 Izvinjavam se, nije juce nego prekjuce Link to comment
Ras Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Prethodno (BBC) je izjavio isto ovo što i na RTS večeras. Link to comment
pacey defender Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Očekivano - običan PR uradak na liniji dominantnog narativa u Srbiji gde je Novak zgrešio samo zato što je svoj™. Nežni Goribor odradio zadatak korektno. Najbliže novinarstvu što se ovaj "intervju" očešao je "retko pravite neiznuđene greške" momenat realno buahaha. 5 Link to comment
Heaviside Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 49 minutes ago, Mil@n said: Znači, ako se do sada nije odlučio da se vakciniše, tj u periodu kada je vakcina imala sjajan učinak na smanjenje smrtnosti bukvalno u svakoj zemlji gde je iole masovnije korišćena, onda sigurno neće sada sa omikronom na koji manje deluje (nisam to ispratio jer, iskreno, puna mi ona stvar i vakcina i korone i svega, ali msm da sam čitao da booster i dalje solidno radi posao). Drugim rečima, priča to da bi zvučao fleksibilno i nezadrto, ali kasno je za to. Ne, nego ako baš zapnu pa mu me daju ni ove ni sledeće godine da igra na grend slemovima onda će da se vakciniše na zimu. Jeste, rekao sam da mi je moje-telo-moj-hram važnije od trofeja, ali i da sam otvoren za vakcinu kada dobijem više informacija o njoj. Sada sam ih dobio, rokaj. 1 Link to comment
Recommended Posts