Lancia Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Eto, oteraste @Ros-a s topika i vidi sta ste napravili 3 Link to comment
Leia Posted February 17, 2022 Author Share Posted February 17, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Eto, oteraste @Ros-a s topika i vidi sta ste napravili Ceka da se sklone ovi seljaci pa da se vrati u diskusiju 3 Link to comment
Lancia Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 2 minutes ago, Leia said: Ceka da se sklone ovi seljaci pa da se vrati u diskusiju od cijeg posta je sve ovo krenulo ?¿ Link to comment
Milošica Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Ana Brnabic dok cita ovo : "Hold my beer." Link to comment
Leia Posted February 17, 2022 Author Share Posted February 17, 2022 7 minutes ago, Lancia said: od cijeg posta je sve ovo krenulo ?¿ Sta, ispitivanje da li ga zovu Nolo zbog porekla? Od mog posta nije sigurno 1 Link to comment
Ros Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 12 minutes ago, Lancia said: Eto, oteraste @Ros-a s topika i vidi sta ste napravili ma, oterali me amerikanci u konferencije. a i nema vise veliko sta da se kaze. dok ne dodju nove informacije. verujem da ce vecerasnji intervju dati novog materijala za gubljenje vremena na forumu 1 Link to comment
Hermetico Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 15 minutes ago, Lancia said: od cijeg posta je sve ovo krenulo ?¿ napadaj pa sam ja odgovorio pa Ros pa dalje. ako misliš na ovu smislenu razmenu. a ovo oko Novaka nem pojma Link to comment
levi Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) 21 minutes ago, Lancia said: od cijeg posta je sve ovo krenulo ?¿ od posta mandrila sa tribine, koji piše cigani u istoj rečenici u kojoj se žali da je dodavanje O na kraju omalovažavanje. you cant make this shit up čisto patko-trolovanje, nema veze s Novakom Edited February 17, 2022 by levi 4 Link to comment
Lancia Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 2 minutes ago, Hermetico said: napadaj pa sam ja odgovorio pa Ros pa dalje. ako misliš na ovu smislenu razmenu. a ovo oko Novaka nem pojma A Mr Napadaj je dobio inicijalnu kapislu od ?¿ Link to comment
Hermetico Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) Just now, Lancia said: A Mr Napadaj je dobio inicijalnu kapislu od ?¿ cigana EDIT majku im njiovu Edited February 17, 2022 by Hermetico 1 1 Link to comment
Lancia Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 6 minutes ago, levi said: od posta mandrila sa tribine, koji piše cigani u istoj rečenici u kojoj se žali da je dodavanje O na kraju omalovažavanje. you cant make this shit up čisto patko-trolovanje, nema veze s Novakom Izem vam pamcenje Link to comment
Hermetico Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 (edited) Počeću da prijavljujem postove sa 'cigani', uključujući svoj. Nisam nikad nikog prijavio, nisam u tom fazonu, ali sad ću redom. @Lancia Nije to prvi put da se koristi Nolo i nije to bila kapisla. Boga pitaj šta je on utripovao i otkad @Milošica Znam da nisi mislio ništa loše, da ne misliš da haluciniram... I sam sam malopre napisao, da istaknem. Ali generalno je vrlo nefer... Čuj mene rasistički, nefer. Aj da iskuliramo, ili da resetujemo pravila pa pičimo Čivuti crnčuge pederi kurve. Što samo Romi najebu? Nije fer Edited February 17, 2022 by Hermetico 1 Link to comment
munze Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 1 hour ago, levi said: mene moji u Loznici zovu Vlado, a u Vojvodini komšije Bosanci Vlade a Beograđani Vlajko pa ti sad budi pametan u kabinetu bi te zvali vlodo 5 Link to comment
đorđe geprat Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 6 hours ago, Ros said: ima razlike izmedju "dosao da snimi spot" i "iskoristio ga" naravno da ima. dođeš da snimiš spot za Njegovu promociju, dobiješ pare ili nešto drugo. čist posao. dođeš da razgovaraš, da Mu se zahvališ za učinjen trud itede. SNS propaganda to snimi i bez tvog znanja pušta u reklamne svrhe. ispao si ovca. ako ne tražiš zabranu kod ovog zamašćenog dole onda važi ono gore isto tako zamašćeno. 3 Link to comment
Recommended Posts