Popular Post Amos Posted February 17, 2022 Popular Post Share Posted February 17, 2022 Meni ovo Rosovo iskreno malo i uvredljivo za Novaka. Tretira ga na nivou baby in the craddle, koji ništa ne zna, ništa ne prati, koriste ga svi, svi ga napadaju, nema zaštitu. Buši ga zapad, buši ga Vučić. Ko da piše o nekoj lutki bez krvi i ideje, kome je uloga da osvaja trofeje i fotka se sa svim ljudima od Budve do Subotice. Da ne pričam o ovom pogledu na pandemiju gde su vakcine skoro pa prošlost za neki mesec. Skoro nisam video toliku pristrasnost i odsustvo razumevanja. 13 Link to comment
napadaj Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 16 minutes ago, radisa said: I to iskaču na suludim mestima, u neograničenim količinama... Na primer, pustim detetu na telefonu dečije pesmice, set o 20-ak komada, 3 puta uletu između pesama, za to vreme... ALi, jbg, to nije reklama, čim nije na TV-u... Instaliraj YouTube Vanced za Android i nema više reklama na Tjubu. 2 Link to comment
radisa Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 3 minutes ago, napadaj said: Instaliraj YouTube Vanced za Android i nema više reklama na Tjubu. Pa moraću, i ne samo meni, nego celoj familiji... jbt, ono Žabica Kre, Kre, Alaksandar Vučić, Stonoga, Aleksandar Vućić, T-Rex Steva, Aleksandar Vučić... Pa idi u kurac, bre, neneormalni... 1 2 Link to comment
Ros Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 24 minutes ago, Sammael said: Na YT iskaču SNS REKLAME bazirane na njegovom gostovanju. Svima koje znam a koji nemaju YT premium. Tebi verovatno ne, ako nisi u Srbiji. i ima 320,000 pregleda... reklame u udarnim TV terminima imaju mnoogo vecu gledanost, zar ne? Link to comment
Zli Gli Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Vučić je Staljin ko što sam ja Adrijana Lima u negližeu)Izvini Adriana, nisam te prepozn'o. Vucic tezi da bude Staljin, i to je dovoljno jezivo.Sent from my M2012K11G using Tapatalk Link to comment
Ros Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 28 minutes ago, Sammael said: Počinjem da mislim da Ros ili troluje ili botuje za SNS. dobro, de. necemo preterivati sad Link to comment
Ros Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 26 minutes ago, Caligula said: Ma Ros voli nola a ljubav je slepa samo kad mrznja gleda objektivnim ocima. 2 Link to comment
Ros Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 10 minutes ago, Mos said: Meni ovo Rosovo iskreno malo i uvredljivo za Novaka. Tretira ga na nivou baby in the craddle, koji ništa ne zna, ništa ne prati, koriste ga svi, svi ga napadaju, nema zaštitu. Buši ga zapad, buši ga Vučić. Ko da piše o nekoj lutki bez krvi i ideje, kome je uloga da osvaja trofeje i fotka se sa svim ljudima od Budve do Subotice. Da ne pričam o ovom pogledu na pandemiju gde su vakcine skoro pa prošlost za neki mesec. Skoro nisam video toliku pristrasnost i odsustvo razumevanja. bas mi se danas novak javio. kaze, nemoj brate vise da me branis. prestace ljudi da me vole... 1 Link to comment
Zli Gli Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 i ima 320,000 pregleda... reklame u udarnim TV terminima imaju mnoogo vecu gledanost, zar ne?Od tih 320 hiljada minimum 300 hiljada su pppregledi. Zna Vucina gde je najtanji pa siluje forumase na max tom reklamom, nada se da ce ubrati makar par glasova odavde zbog Novaka. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Link to comment
Ros Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 27 minutes ago, radisa said: I to iskaču na suludim mestima, u neograničenim količinama... Na primer, pustim detetu na telefonu dečije pesmice, set o 20-ak komada, 3 puta uletu između pesama, za to vreme... ALi, jbg, to nije reklama, čim nije na TV-u... i sva tri puta novak sa vucicem? Link to comment
Ros Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Just now, Zli Gli said: Od tih 320 hiljada minimum 300 hiljada su pppregledi. Zna Vucina gde je najtanji pa siluje forumase na max tom reklamom, nada se da ce ubrati makar par glasova odavde zbog Novaka. Sent from my M2012K11G using Tapatalk ja sam sigurno 5 otvorio taj video. a mogu da mislim koliko je pregleda islo preko vesti na nova.rs: https://nova.rs/vesti/politika/vucic-ubacio-djokovica-u-svoj-predizborni-spot/ ili kod protivnika rezima na twitteru i onda dodje mile na nova.rs da se informise kad tamo vucicev video. jos ce neko pomisliti da solak agituje za vucica ovo je tacno kao u seriji Clickbeit. baja snimio video, i pustio da ga protivnici promovisu. Link to comment
napadaj Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 10 minutes ago, radisa said: Pa moraću, i ne samo meni, nego celoj familiji... jbt, ono Žabica Kre, Kre, Alaksandar Vučić, Stonoga, Aleksandar Vućić, T-Rex Steva, Aleksandar Vučić... Pa idi u kurac, bre, neneormalni... Redovno instaliram svima oko sebe, posle mi zahvaljuju. Radi i u pozadini, tako da je baš dobra aplikacija. Link to comment
radisa Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 5 minutes ago, Ros said: i sva tri puta novak sa vucicem? Sva tri puta... Hoćžeš da ti snimam sledeći put? Pa da vidiš? Link to comment
Popular Post Партибрејкер Posted February 17, 2022 Popular Post Share Posted February 17, 2022 2 hours ago, Zli Gli said: A jel zvanicno nekad nekome dao podrsku, da je rekao nesto u vezi glasanja kao mnogi drugi poznati? Ozbiljno sad pitam. Lako je meni malom nebitnom da prdim po fejsbuku i lajem lokalno poznanicima i rodbini protiv Vucica i SNS, ili da se svadjam na ovim svojim poslicima od 300e mesecno sa nadredjenima za svaku sitnicu jer eto takav sam i volim da moja bude zadnja a realno ne mogu puno da izgubim. Na njegovom nivou verujem da je to malo zajebano, ako te ovakvi bolesnici uzmu na zub mozes da budes u opasnom kurcu, osim ako ne resis da ostanes u tom svom Montekarlo bablu i ne dodjes nikad u Srbiju vise a sumnjam da to zeli. Jebote čoveče, šta pišeš... Novak je bukvalno poslednja osoba koja treba da se plaši sns žgadije od svih državljana Srbije, bukvalno je poslednji. Zaradio stotine miliona i to pošteno, svojim radom, živi u Monte Karlu, svetska je zvezda, jet set praktično. Mogao bi sutra da izjavi da je AV najveće žvalavo degenerisano govno koje je hodalo Srbijom i mogli bi samo da ga povuku za kobas i da se prave mrtvi, ili da ga provlače kroz svoje govnoide koje niko vam granica Srbije ne čita. Da neće možda da ga hapse, da mu zaplene neku imovinu? Kako da ne, sad će sigurno žvalavi da pravi sebi skandal svetskih razmera jer ga je još neko nazvao pravim imenom. Jedino što bi mogli da mu "urade" u tom slučaju je da mu ne izdaju antidatiran PCR test ili da njegovom ćaletu ne poklanjaju najvrednije zemljište u Beogradu da širi svoj biznis. Naklon do poda zaslužuju ljudine poput Aleksandra Obradovića ili onog Crnog, koji rade za neke pišljive pare ovde i nemaju gde da se sklone, pa ipak pokažu muda i urade nešto konkretno, ili ovi silni aktivisti koji rizikuju živote maltene boreći se protiv zla da bismo im mi s visine onako usput kenjkali "moglo bi to i bolje". Za razliku od njih, Novak apsolutno nema čega da se plaši, ni najmanje. 16 4 Link to comment
vememah Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 15 minutes ago, Ros said: i ima 320,000 pregleda... reklame u udarnim TV terminima imaju mnoogo vecu gledanost, zar ne? Spot traje 54 sekunde. Quote Paid advertising views will be counted as views when: Someone watches a complete ad that’s 11–30 seconds long Someone watches at least 30 seconds of an ad that’s more than 30 seconds long Someone interacts with the ad https://support.google.com/youtube/answer/2991785?hl=en 1 Link to comment
Recommended Posts