Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Građanin Đoković

Featured Replies

3 minutes ago, Leia said:

Pa nije ti Nolo odustao od vakcine sad zbog Omikrona, fura taj svoj “stav” od samog pocetka pandemije

A jos manje licno ima 2-3 doze pa da kao govori dosta je, iako ni to nema veze s mozgom realno

obozavam ove padobrance :D

• Replies 1.9k
  • Views 135.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio kod Tadića pa bio kod Tadića.  Bio u Narodnoj skupštini, povodom Dana državnosti Srbije, i tom prilikom dobio orden. Bili svi živi, ne samo BT.    Ovo intimno sedenje na kanabetu u

• nemaju, zato sto mi nismo govna koja ce ignorisati lik i delo vucica, zarad licne koristi.   ta prica da novak ne zna ko je i sta je vucic i sta je uradio sa srbijom, on i njegovi satrapi, j

• Ima li smisla da se otvori topik o cigarima i uparivanju sa picem? Ne deluje mi kao da ima previse interesa... Rodila mi se cerka pre 10 dana pa sam tom prilikom popusio Behike 52 koju sam cuvao

Posted Images

• Author
Just now, Ros said:

obozavam ove padobrance :D

Padobranac izvoli informisi se ciji je ovo topik :fantom:

Just now, Leia said:

Padobranac izvoli informisi se ciji je ovo topik :fantom:

vidim da je tvoj.

uuups, izvini onda

• Author
7 minutes ago, Ros said:

vidim da je tvoj.

uuups, izvini onda

Mogao bi i da odgovoris nekim kontra-argumentom koji se zapravo tice doticnog gradjanina a i onoga sto ti ljudi ovde pricaju, a ne da prepricavas utiske i stavove o koroni iz svog okruzenja, ili drugim recima, trolujes :fantom:

15 minutes ago, Leia said:

Pa nije ti Nolo odustao od vakcine sad zbog Omikrona, fura taj svoj “stav” od samog pocetka pandemije

A jos manje licno ima 2-3 doze pa da kao govori dosta je, iako ni to nema veze s mozgom realno

Manjevise sto promasis sadrzaj koji si kvotovala, kakav je ovo bezobrazan nastup, majke ti?¿

Edited by Lancia

• Author
Just now, Lancia said:

Manjevise sto promasis sadrzaj koji si kvotovala, kakva je ovo bezobrazan nastup, majke ti?¿

Vracam temu na pravi kolosek, necu valjda da odgovaram trolu :fantom:

Just now, Leia said:

Vracam temu na pravi kolosek, necu valjda da odgovaram trolu :fantom:

Bzvz se ponasas, Ros je jedan od najfinijih ljudi na forumu.

• Author
Just now, Lancia said:

Bzvz se ponasas, Ros je jedan od najfinijih ljudi na forumu.

Finoca sama po sebi, a bez smislenog sadrzaja, mene barem narocito ne impresionira :fantom:

Meni neverovatno da se toliko zapatilo to cigansko završavanje imena ljudi sa "-lo", što su oni prvi započeli sa Generalom, kad neko treba posprdno da se oslovi. Baš beda od fore.

Just now, Leia said:

Finoca sama po sebi, a bez smislenog sadrzaja, mene barem narocito ne impresionira :fantom:

a sta to tebe impresionira? cisto da znamo, da se ne brukamo 

1 minute ago, Leia said:

Gazis po glibu u stiklicama, jel tako?¿ Kazem opet, ukljuci senzore, popij kaficu i budi covek, pa se lepo izvini, kad nesto lupis.

6 minutes ago, Leia said:

Devica

• Author
26 minutes ago, Ros said:

a sta to tebe impresionira? cisto da znamo, da se ne brukamo 

Za pocetak da se sagovorniku odgovori na pitanje konkretno i razgovetno, umesto da ga iz nekih samo sebi poznatih razloga oslovljavas padobrancem :fantom: 

To bi trebalo nekako da me diskredituje, sta, postoje strucnjaci za nolologiju koji su dostojni da pricaju o Njemu a ovi drugi upadaju na seansu i smetaju?
Ako ovakvo obracanje nije bezobrazluk ja ne znam sta je 

• Author
28 minutes ago, Lancia said:

Gazis po glibu u stiklicama, jel tako?¿ Kazem opet, ukljuci senzore, popij kaficu i budi covek, pa se lepo izvini, kad nesto lupis.

Ajde odmori malo Lancio, potrebno ti je ;)

16 minutes ago, Leia said:

Ajde odmori malo Lancio, potrebno ti je ;)

:lolol: Kakav baksuz od zenske.

Jepse, Leio :heart: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.