Ros Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 3 minutes ago, Leia said: Pa nije ti Nolo odustao od vakcine sad zbog Omikrona, fura taj svoj “stav” od samog pocetka pandemije A jos manje licno ima 2-3 doze pa da kao govori dosta je, iako ni to nema veze s mozgom realno obozavam ove padobrance Link to comment
Leia Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 Just now, Ros said: obozavam ove padobrance Padobranac izvoli informisi se ciji je ovo topik Link to comment
Ros Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Just now, Leia said: Padobranac izvoli informisi se ciji je ovo topik vidim da je tvoj. uuups, izvini onda Link to comment
Leia Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 7 minutes ago, Ros said: vidim da je tvoj. uuups, izvini onda Mogao bi i da odgovoris nekim kontra-argumentom koji se zapravo tice doticnog gradjanina a i onoga sto ti ljudi ovde pricaju, a ne da prepricavas utiske i stavove o koroni iz svog okruzenja, ili drugim recima, trolujes 5 Link to comment
Lancia Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 (edited) 15 minutes ago, Leia said: Pa nije ti Nolo odustao od vakcine sad zbog Omikrona, fura taj svoj “stav” od samog pocetka pandemije A jos manje licno ima 2-3 doze pa da kao govori dosta je, iako ni to nema veze s mozgom realno Manjevise sto promasis sadrzaj koji si kvotovala, kakav je ovo bezobrazan nastup, majke ti?¿ Edited February 16, 2022 by Lancia Link to comment
Leia Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 Just now, Lancia said: Manjevise sto promasis sadrzaj koji si kvotovala, kakva je ovo bezobrazan nastup, majke ti?¿ Vracam temu na pravi kolosek, necu valjda da odgovaram trolu 1 Link to comment
Lancia Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Just now, Leia said: Vracam temu na pravi kolosek, necu valjda da odgovaram trolu Bzvz se ponasas, Ros je jedan od najfinijih ljudi na forumu. Link to comment
Leia Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 Just now, Lancia said: Bzvz se ponasas, Ros je jedan od najfinijih ljudi na forumu. Finoca sama po sebi, a bez smislenog sadrzaja, mene barem narocito ne impresionira 3 Link to comment
napadaj Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Meni neverovatno da se toliko zapatilo to cigansko završavanje imena ljudi sa "-lo", što su oni prvi započeli sa Generalom, kad neko treba posprdno da se oslovi. Baš beda od fore. 2 1 Link to comment
Ros Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Just now, Leia said: Finoca sama po sebi, a bez smislenog sadrzaja, mene barem narocito ne impresionira a sta to tebe impresionira? cisto da znamo, da se ne brukamo Link to comment
Lancia Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 1 minute ago, Leia said: Finoca sama po sebi, a bez smislenog sadrzaja, mene barem narocito ne impresionira Gazis po glibu u stiklicama, jel tako?¿ Kazem opet, ukljuci senzore, popij kaficu i budi covek, pa se lepo izvini, kad nesto lupis. 1 Link to comment
Milošica Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 6 minutes ago, Leia said: Finoca sama po sebi, a bez smislenog sadrzaja, mene barem narocito ne impresionira Devica Link to comment
Leia Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 26 minutes ago, Ros said: a sta to tebe impresionira? cisto da znamo, da se ne brukamo Za pocetak da se sagovorniku odgovori na pitanje konkretno i razgovetno, umesto da ga iz nekih samo sebi poznatih razloga oslovljavas padobrancem To bi trebalo nekako da me diskredituje, sta, postoje strucnjaci za nolologiju koji su dostojni da pricaju o Njemu a ovi drugi upadaju na seansu i smetaju? Ako ovakvo obracanje nije bezobrazluk ja ne znam sta je 7 Link to comment
Leia Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 28 minutes ago, Lancia said: Gazis po glibu u stiklicama, jel tako?¿ Kazem opet, ukljuci senzore, popij kaficu i budi covek, pa se lepo izvini, kad nesto lupis. Ajde odmori malo Lancio, potrebno ti je Link to comment
Lancia Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 16 minutes ago, Leia said: Ajde odmori malo Lancio, potrebno ti je Kakav baksuz od zenske. Jepse, Leio Link to comment
Recommended Posts