January 26, 20223 yr 1 minute ago, Tsai said: ma kaki prvo mesto, oduvek me nervira uzasno. pauk servbot dosada bozija Ne daj se, Medo ! Spoiler
January 26, 20223 yr 9 minutes ago, Tsai said: ma kaki prvo mesto, oduvek me nervira uzasno. pauk servbot dosada bozija Bio je poprilično drzak, a rekao bih i na granici sportskog sa onom pričom između poena protiv Cressyja - o čemu je uostalom i govorio nakon meča. Edit: Nisi ga još uvek preboleo Edited January 26, 20223 yr by Ras
January 26, 20223 yr Da da, idemo Feliks pa onda skini gace pred Nadalom u eventualnom finalu. Samo Medvedev i Beretini ga mogu pobediti, mrka kapa od ovog vecitog talenta i Cicipasa chokera, usrali bi se ako dodje do drame.Ako mora da se bira izmedju Medvedev preuzima prvo mesto i Nadal uzima 21. slem, uvek ovo prvo. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
January 26, 20223 yr priblizava se http://www.bom.gov.au/products/IDR024.loop.shtml Edited January 26, 20223 yr by roksi
January 26, 20223 yr 7 minutes ago, Zli Gli said: Da da, idemo Feliks pa onda skini gace pred Nadalom u eventualnom finalu. Samo Medvedev i Beretini ga mogu pobediti, mrka kapa od ovog vecitog talenta i Cicipasa chokera, usrali bi se ako dodje do drame. Ako mora da se bira izmedju Medvedev preuzima prvo mesto i Nadal uzima 21. slem, uvek ovo prvo. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Sve ovo
January 26, 20223 yr Author 9 minutes ago, Zli Gli said: Da da, idemo Feliks pa onda skini gace pred Nadalom u eventualnom finalu. Samo Medvedev i Beretini ga mogu pobediti, mrka kapa od ovog vecitog talenta i Cicipasa chokera, usrali bi se ako dodje do drame. Ako mora da se bira izmedju Medvedev preuzima prvo mesto i Nadal uzima 21. slem, uvek ovo prvo. Sent from my M2012K11G using Tapatalk neka cici odigra protiv nadala kao prosle godine i ja zadovoljan
January 26, 20223 yr 5 minutes ago, roksi said: priblizava se http://www.bom.gov.au/products/IDR024.loop.shtml Kojom brzinom se približava, taman će pasti za AO finale 2023 Đoković-Nadal.