lazni Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Nadal definitivno ne može fizički da iznese turnir do kraja. Ne bi me iznenadilo da preda Beretiniju, naročito ako bude gubio.
mlatko Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Ako Mateo ne bude u elementu može ovo Gael da istrčiInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
kralj Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Gael računaj da će sigurno pola sata da se samoubija. Baš sam slabo gledao, ali plašim se da mi je sad najgrđe zapalo. Ali neuništivi prvo Pešikan pa sad Banjac. Ana Brnabić bolje bira ministre nego li ovi komentatore. 2
Grandilof Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Biraju? Pa Pesikan, Banjac i Ceronja to komentarisu barem 15 godina na ES, monopol sto bi se reklo. Ali ima i engleski feed.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
duda Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 šta se dešava na ovom meču ? ja mislila da sam ostala bez interneta, stalno stoji isti rezultat, kad ono, 3 gema se igraju 35 minuta, a ceo prvi set trajao 37
Grandilof Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 20 minuta gem, imao je par sansi i jos sad pri kraju gema da ga probije na mrezi. Kostace ga ovo.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
valter Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Rukovodstvo ATP-a će biti srećnije od Nadala kada on osvoji turnir.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Arkadija Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Nadal je posle meča sa Šapom izjavio da je fizički uništen. Sa druge strane, Beretini deluje kao da je u top formi. To će možda biti presudno u njihovom meču. Samo da Beretini prvo dobije Monfisa. 2
Grandilof Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Morao je Mateo duplu da napravi da bi ovaj napravio break. Potrajace ovo.
kralj Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Jel Banjac ovako navija za Matea jer smatra da ima veće šanse protv Nadala? Pa jbt. 1
keitel Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 (edited) 17 minutes ago, kralj said: Jel Banjac ovako navija za Matea jer smatra da ima veće šanse protv Nadala? Pa jbt. Banjac je govedo, ali to je više nego dovoljan razlog. Ne zato što nužno navijam protiv Nadala, već što svi znamo da će se Gael raspasti u tom duelu. edit: imate dual, ljudi. Edited January 25, 2022 by keitel
Jeremija Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 15 minutes ago, kralj said: Jel Banjac ovako navija za Matea jer smatra da ima veće šanse protv Nadala? Pa jbt. To, a verovatno i dobio naredjenje...
Arkadija Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Više ne znam šta da mislim ko bi bio bolji da se kolje sa Nadalom. Gael je poznat kao neko ko lako odustaje, a evo ga sada igra potpuno suprotno. Beretini je do ovog meča delovao kao neko ko ne može da se raspadne, a evo igra mu se rasoala, kao i fizički raspad. Možda se svi raspadnu i Monfis i Beretini, a Nadal prekosutra preda sam sebi. 1
Recommended Posts