Leia Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 18 hours ago, Flion said: Svi mi volimo humor i zezanje, ali treba procijeniti vrijeme i momenat. Nisi ni ti bas sampion za procenjivanje momenta s tim upadom ljudima na dan sahrane, tako da... Ako si i dalje za da ostanes na ppp bolje pusti ovaj topik da potone i da se sto pre zaboravi, sto se vise branis vise ce te podjebavati, i to je tako 6 1
Zli Gli Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Flione izdrzi, ja sam zapravo na tvojoj strani protiv zlih forumasa. Moja prica je slicna shimprovoj, trpim 15ak godina maltretiranje ali borim se lavovski i dalje... Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
renne Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 21 minutes ago, Zli Gli said: Flione izdrzi, ja sam zapravo na tvojoj strani protiv zlih forumasa. Moja prica je slicna shimprovoj, trpim 15ak godina maltretiranje ali borim se lavovski i dalje... Sent from my M2012K11G using Tapatalk izdrži legendo 1 1
Popular Post Uskebasi Posted December 15, 2021 Popular Post Posted December 15, 2021 Iako ovo pitanje deluje kao zajebancija pokretaca teme, licno sam bio svedok neceg slicnog. Kad sam hteo da udomim macku da pravi drustvo vec postojećoj nadjoh na nekoj grupi oglas za udomljavanje mačeta koje se odmah svidelo mojoj ćerki i nije me mrzelo da vozim 200 km da bih ga preuzeo. Srećom sam pre nego sto sam krenuo pitao treba li sta da ponesem i ostao sokiran odgovorom da moram da ponesem potvrdu o prebivalistu, potvrdu o zaposlenju i jos sto papira kojim bih dokazao neke sulude zahteve. Kako su mi rekli morao bih da potpisem neki ugovor kojim bih se obavezao da ih obavestavam o promeni prebivalista macke, da dozvolim nenajavljene posete iz tog udruzenja, ili veterinara koje oni pošalju, da moram da im dostavljam dokaze o vakcinama koje je macka primila, da moram u roku od godinu dana da je sterilisem, da macka ne sme da izlazi iz stana i da ne sme da promeni prebivaliste van Beograda i jos poprilicno slicnih gluposti. Problem je resen tako sto sam u roku od 24 sata obisao lokalne ulicne macke i od njih 5-6 ćera je izabrala najsugavije, krmeljivo i puno buva, koje evo vise od godinu dana uživa, bez da joj neko proverava prebivaliste 😁 16 2 4 1
ObiW Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 On 15.12.2021. at 14:58, Uskebasi said: da ih obavestavam o promeni prebivalista macke, da dozvolim nenajavljene posete iz tog udruzenja, ili veterinara koje oni pošalju, da moram da im dostavljam dokaze o vakcinama koje je macka primila, da moram u roku od godinu dana da je sterilisem, da macka ne sme da izlazi iz stana i da ne sme da promeni prebivaliste van Beograda i jos poprilicno slicnih gluposti. Ali pazi, ti da sterilises macku. Pa sta ti slepci rade?
Uskebasi Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Ma sve to na stranu, ali u ugovoru ima deo koji propisuje da ukoliko nešto ne bude ispoštovano mačka će biti "konfiskovana" 4
ubibobi Posted December 22, 2021 Posted December 22, 2021 Verujem da je sve to pro forme, ali svakako ispadaju smešni
namenski Posted January 9, 2022 Posted January 9, 2022 Nesto se mislim, brinem: dal' su @Flion i njegovi полазили za Bozic one udomitelje, red je... 2
Caligula Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) ja i zena udomili do sada 30+ (mozda vec i 40+, odavno ne vodimo evidenciju) macaka, ne secam se da smo igde isli u inspekciju. Mada, mnogi nam dan danas uredno saju fotke kapiram uznemirenost zaista, ali jbg procenis coveka kada ti dodje da uzme macku, ako je kinez pitas ga da li je vegeterijanac i sve OK Edited January 10, 2022 by Caligula 1 1
slepa živana Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 ne jedu kinezi mačke nego pse. a italijani jedu mačke. bez obzira što ih zovu žabari. 4
Recommended Posts