Posted November 6, 20213 yr Da li neko moze da mi preporuci sredstvo za cisnjenje cevi? Kupio sam u Maxi0ju neko Belgijsko sranje ne resava nista. Voda jako slabo prolazi,ne znam koje je dobro resenje. Slobodno predlazite moze i narodski recepti samo da bude uspesno.
November 6, 20213 yr Uzmi onaj obicni plunger/otpusivac i stavi na odvod kade i razradi ga nekoliko minuta, ume da pomogne. Mozda ce ti se kroz rupicu vratiti neki sitni komadici prljavstine, pokupi ih i u klozet. Jel imas ona mala metalna vratanca na kadi?
November 6, 20213 yr Od narodnih soda-bikarbona da odstoji neko vreme, pa sipas sirce. Onda mozes vrelu vodu. Meni je za sudoperu to pomoglo. Istina i 2l coca-cole sam sipao, ali verujem da je ovo prvo pomoglo.
November 6, 20213 yr 48 minutes ago, radnik said: Od narodnih soda-bikarbona da odstoji neko vreme, pa sipas sirce. Onda mozes vrelu vodu. Meni je za sudoperu to pomoglo. Istina i 2l coca-cole sam sipao, ali verujem da je ovo prvo pomoglo. Bez koka kole, ovo što si napisao je sasvim dovoljno da očisti i komšijama.
November 6, 20213 yr 2 hours ago, radnik said: Od narodnih soda-bikarbona da odstoji neko vreme, pa sipas sirce. Onda mozes vrelu vodu. Meni je za sudoperu to pomoglo. Istina i 2l coca-cole sam sipao, ali verujem da je ovo prvo pomoglo. ovo je više nego odlično
November 6, 20213 yr 4 hours ago, radnik said: Od narodnih soda-bikarbona da odstoji neko vreme, pa sipas sirce. Onda mozes vrelu vodu. Meni je za sudoperu to pomoglo. Istina i 2l coca-cole sam sipao, ali verujem da je ovo prvo pomoglo. 100% radi i bez kole, soda bikarbona i sirće, pročistilo cevku kao žicom. Posle samo sprao toplom.
November 7, 20213 yr Amaterski saveti sve do jednog...lepo se kupi masna soda u ljuspicama, pozor je neophodan jer su greske sa sodom nepopravljive po recimo oci ali razvaljuje sve sto ostali preparati ne mogu. Imao sam u stanu odvod iz sudopere ciji je fi™ bio manji od obujma pigmejske pishe i jedino je masna soda (NaOH) radila posao
November 8, 20213 yr ovo je odlicna stvar za laksa zacepljenja i odrzavanje...kad ocepis jednom mesecno sunes ovo u odvod i nema frke