theanswer Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 8 hours ago, J.R. Cash said: Niko da napise da je Anfernee Simons najbolji kosarkas na svetu. Da li bi Čak pogodio za koga igra?
Have_Fun Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Piše se da su Bullsi raspoloženi da trejduju Coby White-a
1n54jd3r Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 1 hour ago, Have_Fun said: Piše se da su Bullsi raspoloženi da trejduju Coby White-a Arturas do sada nije imao niti jednu gresku u koracima.
1n54jd3r Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 47 minutes ago, Have_Fun said: Ne želim da mu Coby bude prva ne znas sta je planirao da izvuce za njega
Micko8 Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Barton i Morrison su dva glupana, koja divljaju nerezonski u napadu a u odbrani ne mogu da zaustave stolicu, ni onaj argentinski kepec mi se ne svidja mnogo, mislio sam da je malo inteligentniji kao igrac a on ne ume da odigra obican pick and roll sa Jokicem, nikakvu hemiju nije uspeo da uspostavi sa njim za svo ovo vreme .
Time Crisis Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 7 minutes ago, Micko8 said: Barton i Morrison su dva glupana, koja divljaju nerezonski u napadu a u odbrani ne mogu da zaustave stolicu, ni onaj argentinski kepec mi se ne svidja mnogo, mislio sam da je malo inteligentniji kao igrac a on ne ume da odigra obican pick and roll sa Jokicem, nikakvu hemiju nije uspeo da uspostavi sa njim za svo ovo vreme . Samo da su ispogađali šuteve kad su bili wide open što se kaže drugačije bi bilo, ali i to su ispromašivali
Amos Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Btw, ovo im je drugi back to back protiv Jute ove sezone, gde je Jazz u oba slucaja imao 3 dana slobodno pre. Preljepo. 1
Micko8 Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 1 minute ago, Time Crisis said: Samo da su ispogađali šuteve kad su bili wide open što se kaže drugačije bi bilo, ali i to su ispromašivali Morris je na primer imao dosta pokusaja , gde bi uzeo sut omah iz kontra napada , gde nema saigraca koji bi mogao da izbori ofanzivan skok, sve vise gleda na svoj sut ove sezone , o Bartonu ne vredi vise komentarisati, covek ima veoma nisku igracku inteligenciju, ja ne znam kako se Jokic suzdrzava da mu ne odvali po neku vaspitnu cusku , valjda ce Murray da im se vrati ubrzo, da ne gledamo vise ovaj cirkus , sa Bartonom i Morrisom kao glavnim bekovskim napadackim opcijama .
Joe D Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 42 minutes ago, Milošica said: Barton bi baš legao Atlanti. sta imas protiv atlante? 2
Have_Fun Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Bullsi u losoj formi (3 vezana poraza) veceras 21:30 docekuju Memfis koji su u naletu (9-1 poslednjih 10 meceva) Leeeleeee Inace zbog MLK dana dosta utakmica pocinje ranije, neke se vec igraju, u slucaju da je neko propustio a gleda mu se NBA 2
Recommended Posts