bradilko Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 11 minutes ago, Mos said: Btw, James polako ulazi na teritoriju Federerove karijere. Ne znam šta mu treba da igra sa nikogovićima usred pandemije i da mu klinci kao Ja nabijaju rogove. Za razliku od Federera ovi ne skidaju gaće kad ga vide. molim te ne preteruj le broncina je i sad sa 37 godina medju 10 nba igraca. i sad uzivam u njegovoj igri, posvecenosti gde je neprikosnoven. krstenica ga jebe ali i dalje je uzbudljivo gledati ga. na zalost nikad nije imao pored sebe neku trenercinu kao neki. dopada mi se i to sto nije politicki " ambivalentan" ko neki. mozda je malo patetican ali i drugi su. neki se tripuju jace od njega. na stranu sva masinerija nike i medija. covek skoro 20 godina igra takmicarsku kosarku i ako budu zdrave kolege ( a.d.) moze da se bori za titulu a ne da roka po nekim bulletsimA da bi se dokazivao 2
J.R. Cash Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 1 hour ago, 1n54jd3r said: Pitanje je da li ce moci da igraju veceras protiv GSW. I jos na sve to je i Malone pozitivan. Sto ne dovedu nekog s ulice ko svi posteni timovi?
1n54jd3r Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Trecina sudija u kovid protokolu, ubacice neke iz G league da sude. Dakle olupine od timova uz krs sudjenje. Incidenti u najavi
James Marshall Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Ništa March Madness, it's New Year Madness!
Svarog Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 krv ti jebem, ako Nuggetsi krenu da kopaju po svom alumniju mogli bi da potpišu... pa... recimo... Kostu Koufosa.
Joe D Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 (edited) on je valjda negde po evropi sad. ty lawson ili nista edit: nije u evropi, u g ligi je. potpisuj! Edited December 30, 2021 by Joe D 1
kralj Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Kosta pregovara sa Venecijom. Palakanestro naročito ceni taj range. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
pbg12345 Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 ako me secanje ne vara, nagetsi imaju prava na radicha cemu dalja potraga?
Amos Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Pristojno je ovo sada usralo Denver, nakon one blamaže sa Oklahomom, izgubili bi 4 utakmice za redom. Braća Džordž, Draymond i Covidara pomogli koliko su mogli.
salerokada Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 2 hours ago, Mos said: Pristojno je ovo sada usralo Denver, nakon one blamaže sa Oklahomom, izgubili bi 4 utakmice za redom. Braća Džordž, Draymond i Covidara pomogli koliko su mogli. Ali "full strength" Denver kojem je pola tima povređeno i van korone.
Peter Fan Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 7 hours ago, Mos said: Pristojno je ovo sada usralo Denver, nakon one blamaže sa Oklahomom, izgubili bi 4 utakmice za redom. Braća Džordž, Draymond i Covidara pomogli koliko su mogli. Ne bi. Dobili su LAC.
Recommended Posts