reg Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Kakav cirkus, ne znam da li je ovo gore nego protiv Klipersa, s obzirom da je igrao Kari.
Milošica Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 30 minutes ago, boldrock said: Kakav cirkus, ne znam da li je ovo gore nego protiv Klipersa, s obzirom da je igrao Kari. Tom logikom bi trebalo gledati i ko sve ne igra za Denver. Teško je očekivati bolje od ovoga.
zorglub Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Šta mu je sa šutom poslednjih nekoliko utakmica, jel' ono njegovo inadžisanje, ili ga jednostavno neće, a rezonski su pokušaji?
James Marshall Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Ali je zato ušao u Vilt Čemberlen/Bil Rasel mod, aj što je po 538 RAPTOR drugi najbolji napadač lige, već što je najbolji odbrambeni igrač, ispred Gobera, a obojica su ono tipa miljama daleko od prvih pratilaca baš štrči
napadaj Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 9 minutes ago, zorglub said: Šta mu je sa šutom poslednjih nekoliko utakmica, jel' ono njegovo inadžisanje, ili ga jednostavno neće, a rezonski su pokušaji? Pre nekoliko nedelja je povredio zglob, kapiram da ga i dalje muči. 1
Amos Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Obe ove utakmice su ga tukli ko konja, dabl i tripl timovali, nema vise lakih floatera i zajebancije šuta s jedne noge. 3
Milošica Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 2 minutes ago, Mos said: Obe ove utakmice su ga tukli ko konja, dabl i tripl timovali, nema vise lakih floatera i zajebancije šuta s jedne noge. Sjajno bi se otvorilo jednom Mareju, pa i MPJ. 1
kralj Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Pa dobro, nije da od juče njega tako tretiraju. Problem je što je on shvatio da mora sam, pa krenuo all-in u svakom trenutku. Onda dodje par promašaja i sudijskih odluka, nervoza, a on to nikada do kraja neće rešiti, nego će da se duri i inati. Da se razumemo govorim o problemu sa procentima, Denveru je to idalje najbolja taktika bar na kraće staze.A na duže, plašim se da ne završi kao Bokser u Životinskoj farmi. Bar će dobiti ulogu konja. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
1n54jd3r Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 On jos ima i dalje dobre procente kada se uzme u obzir da svi pokusavaju na sve nacine njega da zaustave, a ostali sta urade.
kralj Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Nisam gledao statse, ali nema šanse da ih ne srozava ko blesav. Subjektivni osecaj je da je juce u drugom poluvremenu imao 12-2 iz igre i 7 izgubljenih lopti. Protiv klipersa je imao desetak uzastopnih promasaja za nekih 7 min. Protiv NO je uzimao sve što je stiglo do njega... Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Micko8 Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 (edited) Nema lakih flotera zato sto bekovi ne znaju da mu dodaju loptu iz pick and roll-a, ne mora on samo da ide na zidanje ispod kosa , da ima sa kim da odigra smisljenu akciju. Mislim sa da sa Bartonom nema nikakvu hemiju ove sezone i da ga ovaj poprilicno iritira , i stalne povrede i razlicite petorke, sve to moze da izbaci igrace iz ritma a mozda jos ima problem sa iscasenjem zgloba . Nemam ja sumnju u to da ce se on vratiti na nivo gde ce dobro da sutira, barem trenutno hvata skokove kao lud, valjda je resio da prestigne Goberta Edited December 29, 2021 by Micko8
bradilko Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 uz feniks cikago igra sjajnu kosarku. milina ih je gledati 1
pbg12345 Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 bukvalno pola lige je povredjeno ili nema pravo nastupa ne znam koliko ovo sve ima smisla
Bogotac Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 Sve se brzo vraca u normalu,sad su skratili na pet dana proces oko korone 1
Svarog Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 40 minutes ago, Bogotac said: Sve se brzo vraca u normalu,sad su skratili na pet dana proces oko korone Tako smo i mi onomad rešili problem aflatoxina. Začas smo sve vratili u normalu. 5
Recommended Posts