Jump to content

NBA 21/22

Featured Replies

pa to, nije toliko do povreda koliko do kilometraze. nije on sirovina kao lebron ili karl malone da traje toliko.

Netsima je ovo spas franšize, dobili Vajta ili Smarta i 2 ili tri pika, prsli su ako ne pristanu na taj trejd. Braun u prajmu i pikovi, pa to je fantazija mučenih Niksa :lolol: Da zavale Kajrija nekome još za upotrebpjivog igrača i da uživaju sledećih 5 godina. 

• Author

To bi sve bilo tacno da tu ne postoji faktor Ben-boli-me-primicac-Simons. On jede previse para u capu, a ne znas sta da ocekujes od njega, da li uopste ista? Na papiru je bio dobar fit sa Durantom i Irvingom jer oni imaju puno poena u rukama, dok sa Braunom i Smartom...meh.

Jel on zdrav?

Deluje mi da su "ispod radara" a mozda su i najveci favoriti za titulu

27 minutes ago, pbg12345 said:

Jel on zdrav?

Deluje mi da su "ispod radara" a mozda su i najveci favoriti za titulu

ako ostanu zdravi, u najuzem krugu su sigurno..

Neznam ako je neko stavio, Drajmond reko da bi 2017 Warriorsi dobli 1998 Bullse. Durantula odgovorio:

I can’t tell you what the results would be, but I do know that steve kerr would’ve demanded that we put steve kerr in as many pick and rolls as possible

:laugh::laugh::laugh:

Twit je ovdje: https://twitter.com/KDTrey5/status/1551536318664118273

Preminuo Bil Rasel.

BILLRUSSELL.jpg

Najveci od najvecih. 

Slava mu, legenda NBA i svetske košarke. Nije imao dovoljno prstiju za osvojeno prstenje

20 minutes ago, Filozof manijak said:

Slava mu, legenda NBA i svetske košarke. Nije imao dovoljno prstiju za osvojeno prstenje

Sad će Omiljeni da objasni da je to jedan prosečan igrač koji je imao sreće... :fantom:

Slava mu...

radiša jesam pričo ja tebi kako je jedne godine Chamberlain davao preko 50 poena po meču i imao skoro 30 skokova?

iste te godine Oscar Robertson imao triple double u proseku. i to ne neki bezveze triple double nego sa preko 30ppg

ali za MVP proglasilo Billa Russella koji je ubadao svojih 16-17 puntosa svako veče

Jimmy Fallon GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Koliki skor su te godina imale ekipe u kojima su igrala ova dvojica, a koliki Boston?

I sipatično je ovo pomeranje stativa, u priči oko veličine čoveka sa 10+ titual kao igrač, na jednu sezonu i MVP titulu u toj sezoni... :fantom

5 hours ago, omiljeni said:

ali za MVP proglasilo Billa Russella koji je ubadao svojih 16-17 puntosa svako veče

Izglasali su ga igrači, nije neka nevidljiva sila proglasila :)

Guest
This topic is now closed to further replies.