Have_Fun Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 2 minutes ago, MangupIzCivilstva said: Cancar potpisao! kup je nas!
Have_Fun Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 On Thursday, the Chicago Bulls officially announced they had re-signed Zach LaVine after reaching an agreement on a five-year max contract worth $215.2 million on July 1. Top! Sad samo da svi ostanu zdravi pa da se objasni ko je gazda Istoka (i Zapada) 1
Djuro Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 12 hours ago, MangupIzCivilstva said: Cancar potpisao! nadam se za lejkerse?
Joe D Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 nije mi jasan vlatko, on bi mogao da igra negde, nije uopste los kosarkas. izabrao je da bude boban u svojim najboljim godinama. 2
Time Crisis Posted July 8, 2022 Posted July 8, 2022 (edited) 21 minutes ago, Joe D said: nije mi jasan vlatko, on bi mogao da igra negde, nije uopste los kosarkas. izabrao je da bude boban u svojim najboljim godinama. Dobio je dvogodišnji ugovor uz team opciju u trećoj godini, čisto sumnjam da bi mu neko drugi u NBA isto ponudio, jedino da se vrati nazad u Evropu Edited July 8, 2022 by Time Crisis
Have_Fun Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 (edited) Simonović je odigrao dobar meč za Bullse Uveo nas u produžetak u kojem je doneo pobedu Edited July 9, 2022 by Have_Fun 3
Amos Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 Ako Peyton Watson bude izgledao tokom sezone bar upola kao protiv Cavsa juče uboli su premiju za buduću klupu. Istovremeno Braun mi je ništa spec, uklopiće ga Malonara u sistem ali meh.
1n54jd3r Posted July 12, 2022 Posted July 12, 2022 5 hours ago, Mos said: Ako Peyton Watson bude izgledao tokom sezone bar upola kao protiv Cavsa juče uboli su premiju za buduću klupu. Istovremeno Braun mi je ništa spec, uklopiće ga Malonara u sistem ali meh. Meni je i Braun sasvim ok, ocekujem da brzo dobije minute u rotaciji. Takmicar je, igra sa energijom, nije ga bas isao sut ali nije on uopste los suter.
Amos Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 @1n54jd3r pogledao jos malo ovog summer league-a i bas mi se ne dopada Braun jeste energetska baterijica ali mi je nekako kratak i ima kratke ruke. S druge strane Watson je ovako fizicki taman ono sto im treba. Da drže čvrsto fige za njegovo razvijanje jer će morati neko da igra za male pare na poziciji MPJovog ugovora u poslednje dve godine.
1n54jd3r Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 3 hours ago, Mos said: @1n54jd3r pogledao jos malo ovog summer league-a i bas mi se ne dopada Braun jeste energetska baterijica ali mi je nekako kratak i ima kratke ruke. S druge strane Watson je ovako fizicki taman ono sto im treba. Da drže čvrsto fige za njegovo razvijanje jer će morati neko da igra za male pare na poziciji MPJovog ugovora u poslednje dve godine. Daj mu sansu, moze odmah da doprinese defanzivno, lozana je. U napadu ce sut vec doci, a do tada tranzicija, cutting, dunker spot itd. On ce dobiti rotacijske minute dosta ranije od Watsona.
Recommended Posts