freakns Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 trejdovali su za Wooda(dali su pik, Bobisku i jos par igraca), pustili su Bronsona da ide i potpisali JaValea 1
napadaj Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 tako je. bolje da je ostao na 5 i cuvao Debelog. tu se vec dokazao... btw, za sve koji su izneverovali, KAT ce da igra isto sto je igrao i prosle godine. Gobert ce umesto Vanda. bice Minnesota sasvim dobar tim, mmwZato će sad debeli da čuva Gobera koji je u napadu manje opasan od Radeta Zagorca, umesto Taunsa kojeg će da zatvara Gordon.Ni na šta neće ličiti ta Minesota ispod koša.
pbg12345 Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 1 hour ago, freakns said: trejdovali su za Wooda(dali su pik, Bobisku i jos par igraca), pustili su Bronsona da ide i potpisali JaValea da jbt, zaboravih na to
189- Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 1 hour ago, freakns said: ja mislim da napucavaju vesti necim, jer kakav je to offseason u kojem se ne prica o Lakersima? mislim, sta je ovo? Sean Marks bi trebao da bude pijan, ostavljen u Sahari bez vode samo sa hemijskom i papirom, i da ima dojavu da mu teroristi drze celu porodicu, pa da potpise ovo... razumem ja da Seth Curry nije superstar, ali koju ce mu picku materinu Talen Horton-Tucker? ovo su radili i prosli offseason, boostovali mu cenu preko medija ko blesavi, pa se niko nije upecao... i koji draft capital? iz 2054? posto su Lakersi vec trejdovali pikove iz narednih 30 godina. da ne pricam kakav ti to backcourt bio sa Russom i Simmonsom... brick brothers? nema nikakvog smisla ovaj trejd, osim ako nisu ukljuceni i neki drugi timovi.
Calavera Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 ovaj jović je zagorac 2, lik se blamira u letnjoj ligi
theanswer Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Prvi stint nije bio loš ali onaj stepback airball sa loptom koja leti ko koplje pravo u drugom stintu nisam odavno video. Ugasio sam posle toga
Calavera Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 u pravo vreme, imao je još 1 identičan airball posle toga
Joe D Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 odgledao sam samo hajlajte, deluje kao da su mu teske noge.
pbg12345 Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 svakako mu ne treba suditi posle dve utakmice u letnjoj ligi nego, gledam pipen junior igra za lejkerse eto lebronu napokon prilike da dobije svog pipena
Amos Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Dobija Pipena i Shaqa ove godine a vec ima 3 od 75 najboljih igraca svih vremena. Pa sta mu jos treba za tu titulu vise. 3
Recommended Posts