radisa Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 3 minutes ago, pbg12345 said: malopre gledam statistiku da se potkovan argumentima ukljucim u ovu nikad pokrenutu i neizmerno zanimljivu diskusiju i shvatim da covek u 13 odigranih sezona ima 11 titula i to poslednje dve i kao trener Ma vidiš da je kurac od igrača... imao samo 15ppg...
Svarog Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 3 minutes ago, radisa said: Ma vidiš da je kurac od igrača... imao samo 15ppg... i to protiv fizički limitiranih belaca u kratkim šorcevima. 'nuff said
omiljeni Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 1 hour ago, Joe D said: realno, niko ga ne bi pokupio u fantaziju. Ako ćemo iskreno, sumnjam da je bila baš neka otimačina za 40% fg i 50% ft igrača. još u to vreme nije bilo trica i nisu brojali banane ukradene i izgubljene, pa se mogao igrati samo 5-cat fantasy. ako puntuješ obe % kategorije onda bi to značilo da praktično odustaješ od lige.
theanswer Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 1 hour ago, pbg12345 said: malopre gledam statistiku da se potkovan argumentima ukljucim u ovu nikad pokrenutu i neizmerno zanimljivu diskusiju i shvatim da covek u 13 odigranih sezona ima 11 titula i to poslednje dve i kao trener puka koincidencija
omiljeni Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Čova bre nije uspevao da bude top3 igrač u svom timu. Evo koji je on bio na listi strelaca u Celticsima po sezonama: 4, 4, 4, 4, 3, 2, 3, 4, 3, 4, 5, 4, 7 Gurati takve igrače u bilo kakve all-time liste je 1 sprdnja.
Joe D Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 pa dobro, koji je najbolji strelac tih ekipa da stavimo njega?
Filozof manijak Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Baš mi je drago zbog Bjelog, zaokruzio je karijeru prstenom 3
bradilko Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 e sto mi je milo sto bjelica uze prsten ( vorijorsi generalno osim grina). kod bjelice mi je uvek prisutan utisak da je mogao svuda bolje i svuda da ima vazniju ulogu. ali dobro je i ovako. milojevic, isusek! kakva nezainteresovana faca na tajm autima, posle ove sezone valda se treba vratiti u evropu ili da mu daju vecu ulogu bar u razvojnoj ekipi. on u principu ima vec dovoljno godina i nije mi neki trener osim mozda da radi individual. boston delovao savrseno moderno, svi sve mogu da preuzmu ali ozbiljno ali jedan utisak u vezi njih mi je da im treba bolji centar i to mi je vec nekoliko sezona njihova najveca mana. svi ovi mali i tejtum i braun su ok, imaju pred sobom mnogo i za napredak. ali dole su pretanki. a imam jos utisaka ( nikad dosta 🤣), sta treba jebeno da se poklopi da uzmes titulu, trener, gm, igraci ( ne glavnih 3). po meni vigins je bio prevaga. doneo je poljuljani atleticizam, odbrana, skok, bez njega pored sjajnog karija i grina ne bi uzeli. klej se mucio u sutu ali je davao 1000 posto u odbrani i bitne suteve je umeo da pogodi. eto taj vigins koji uporedjivan sa le bronom i najzad je nasao tim u kome je postao odgovoran igrac veoma bitan. stiv ker je opak trener, opak, potcenjen bezrazlozno. gsw u 8 sezona 4 titule. da nije bilo povreda bilo bi vise. no i drugi se povredjuju
189- Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 najveci problem bostona je nedostatak pleja. na centru su i vise nego solidno popunjeni 1
bradilko Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 8 minutes ago, 189- said: najveci problem bostona je nedostatak pleja. na centru su i vise nego solidno popunjeni neka uzmu jokica. meni je bezveze kad kazu daj da se upare doncic i jokic. meni to ne bi bas bilo dobra kombinacija. evo boston bi sa jokicem ubio dve ili 32 muve odjednom i dobili bi novog bila rasela. no mladi su i luka i jokic, naci ce im saigrace,. cak mi se svidja taj nas kosarkaski selfrespect da nece da idu ovamo ili onamo i da ne planiraju dok su u prajmu. nije tu samo kinta nego dispet nas kosarkaski. tu je le bron ( koga obozavam) gresio. vreovatno nije imao caleta, menadzer mu je bio neka jajara i nesrecu je imao da nije imao GM ili ozbiljnog trenera.
1n54jd3r Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Bila bi fora da Stef pretekne Lebrona po broju titula. 7
Recommended Posts