pbg12345 Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 jbg, nisu seltiksi smeli izgubiti tekmu gde on sutira tako, a i ceo gsw 20%
J.R. Cash Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 (edited) 8 hours ago, *edited by mod said: Kako ih je sasekla ona trojka na kraju 3/4 Ako sačuvaju prednost, skoro pa pobednički koš. To ih saseklo a onda Smaaat zakopao. Nomen non est omen. Nego, Brown mora da je oborio rekord po broju izgubljenih lopti u driblingu u ovom plejofu. Ima li pedantnih statisticara da to provere? Edited June 14, 2022 by J.R. Cash
pojmaš Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 3 hours ago, J.R. Cash said: To ih saseklo a onda Smaaat zakopao. Nomen non est omen. Nego, Brown mora da je oborio rekord po broju izgubljenih lopti u driblingu u ovom plejofu. Ima li pedantnih statisticara da to provere? https://www.statmuse.com/nba/ask/most-playoff-turnovers-in-2022 Ni blizu Tatumu, koji btw gubi loptu za sva vremena: https://www.statmuse.com/nba/ask/most-playoff-turnovers-in-a-single-postseason Brown samo gubi loptu u posljednjim četvrtinama i kad se lome™ utakmice, pa lakše upada u oči. Svakako turnoveri ubijaju Boston cijeli playoff, bukvalno gube utakmice u stilu "sam pa' sam se ubio brate!"
Bogotac Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Meni Boston deluje umorno,dve paklene i nenormalno fizicki zahtevne serije pre ove,svez protivnik sa sirom rotacijom,a ne mogu da malo puste odbranu,bez nje ne mogu da dobiju. Plus,nemanje pravog pleja u ekipi ih ubija,Tatuma i Browna usmeravaju u levu stranu konstantno,losije se snalaze.
J.R. Cash Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 @pojmaš Mislio sam na izgubljene lopte direktno u drublingu. Imam utisak da Brown uvek proda loptu cim napravi vise od jednog, dva driblinga u levo.
Ayatollah Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 I to bi bilo to što se tiče Bobana i Dalasa... Ne bih se čudio da ga Hjuston otpusti.
ducca Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Osta Luka bez dvorske lude.Ozbiljan posao Dalasa, istovarili drvnu gradju za Wooda. 2
Joe D Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 bolje pika da su zadrzali nego sto dovode wooda, ali kapiram potrebu da se otarase ovih ugovora.
goofs Posted June 16, 2022 Author Posted June 16, 2022 54 minutes ago, ducca said: Ozbiljan posao Dalasa, istovarili drvnu gradju za Wooda. I see what you did there 1 7
Amos Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Sad kad Denver potpiše Bobija, to bi bio Konelijev potez jedan kroz jedan.
Calavera Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 3 hours ago, Joe D said: bolje pika da su zadrzali nego sto dovode wooda, ali kapiram potrebu da se otarase ovih ugovora. što bi ih se otarasivali™, svi ističu ove sezone? svejedno, ne vredi wood ni ovoliko, popičkaraće se s lukom posle tipa deset tekmi u sezoni.
goofs Posted June 16, 2022 Author Posted June 16, 2022 Mozda, ali je svakako potentniji u napadu nego bilo sta sto su do sada imali, ukljucujuci tu i Letonca. Mislim kad pogledamo koliko je to bio los matchup i ugovor, Dalas sad izgleda predobro.
Recommended Posts