Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Odlicno.

Sent from my SM-G780G using Tapatalk

• +1 1
Posted
43 minutes ago, Pantelija jr said:

kako biju karija, sprdnja... kapiram domaćinsko suđenje u plej-ofu and sve, ali mi je čudno da nema više zaštite kao objektivno jedan od najboljih igrača lige

nikada je nije ni imao. kao da je greivis vasquez a ne top15 igrac svih vremena. 

• +1 1
Posted

Boston, ako kani pobijediti, mora sutirati bolje od gsw. Samo u tom slucaju imaju sanse sa budu prvaci.

a sutirati bolje od gsw - well, good luck with that.

(btw, ovo sto steph radi je neverovatno.)

Posted

Au sta je odigrao Steph! Ne samo u smislu poena nego zivci da se drzi korak sa Bostonom kad saigraci igraju alibi kosarku i ne mogu nista da urade veci deo utakmice. Ako izguraju do kraja Voriorsi, Stephova G4 ulazi u dokumentarce.

• +1 2
Posted

Mislim da uzimaju nakon ovakve tekme. Tatum je sinoć bio očajan kad se lomilo i ne znam koliko bolje može da odigra dve u gostima. Koliko god meni lično bili gadni, GSW su košarkaške zverine. Praktično igraju sa igračem manje u napadu i Stef do nadomešćuje za dvojicu.

Još kad shvatiš da će uraditi perfektnu smenu generacije, jeza. :)

Posted

kad kari zavrsi, zavrsili su i oni. 

Posted
11 minutes ago, Mos said:

Mislim da uzimaju nakon ovakve tekme.

Videcemo. Boston jos nije izgubo dve zaredom u ovom plejofu, imaju 7:0 skor posle poraza. Zilavi su u pm, uprkos cxokovanjima

Posted

Gledam snimak, polovina treće, strašno šta je sve  Braun pogadjao! 
Prilično egal tekma,  za promenu.

Posted

Od tojke Smarta, kad su otišli na +4, na 4:24 do kraja Boston ulazi u seriju 0/5 trojke. Odakle to silovanje kad su bili egal, kao što rekoh, celu tekmu?! Onda serija 10:0 za GS i čao. 

Posted

nista novo za boston. pretvore se u krku kada je clutch.

Posted (edited)

Svestan je Tatum gde je gresio. Odradice adjustment u napadu, bice bolje. Nema teorije da ovako odigra do kraja.

Edited by 1n54jd3r
Posted

pa celo finale igra jednako lose suterski, ne samo juce. tj lose suterski za dve gde sutira 21% - za tri je ipak 45%...

Posted

ali vigins kako igra. prevaga

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...