Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted (edited)

Hoce li se Jokic opet ukakiti u gace veceras  od 6 centimetara nizeg Looney-a i 16 cm nizeg Green-a ili ce izdominirati kako  ume pa makar to bilo i u porazu:rolleyes:

Edited by Micko8
Posted
27 minutes ago, Micko8 said:

Hoce li se Jokic opet ukakiti u gace veceras  od 6 centimetara nizeg Looney-a i 16 cm nizeg Green-a ili ce izdominirati kako  ume pa makar to bilo i u porazu:rolleyes:

nemoj molim te davati komentar za KD-a onda...banovace te, pa cemo ostati uskraceni za strucne analize u nastavku doigravanja 

Posted

Tom Finč se progurao na drugo mesto večne liste Minesotinih trenera po učinku u plejofu.

Lista trenutno izgleda ovako:

Flip Saunders 17-30

Tom Finč 1-0

Tom Tibodo 1-4

lol

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Klay ušao u štos u ovoj četvrtini

Trenutak je trebao da zatrpa Nuggetse

Posted

Trepneš i ode prednost na 20 razlike

Neverovatno rade u odbrani Warriorsi, trče na sve strane, a u napadu, kao mašina, za čas napune protivnika

Posted

Napune ovakvog protivnika. Klej konstantno sam u ćošku, neverovatno nešto.

Posted

nagetsi ako se ne potuku medjusobno do kraja serije dobri su

Posted

Kraj za Jokića

Izbačen

Mada jeste bio faul nad njim

Posted

Denver je neverovatna kanturina od ekipe. 

Posted

Sad čak i ja mislim da je bolje da zajebe pare dogodine i pali negde. Ovo će baš biti blamaža iz plejofa u plejof.

Posted

kazins?

pa naravno,jok trpece da bude rezerva laznom mvpu

u seriji kazins +4, jokic -45

trojke kazins 100%, jokic 0% 0/8

Posted

Ma neka napadne jos par puta MVP titulu regularnog dela, deo Srba koji cita Kurir i Telegraf i deo PPP-a ce misliti da je najbolji igrac sveta a to nije mala stvar, realno.

Bolje prvi u selu nego manje bitan u gradu.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• -1 1
Posted

jbg, nije svak stef kari pa da odvede ekipu do titule bez drugog najboljeg igraca ekipe

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...