Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Stalno supci nesto iskopaju, cestitke posteno, Nista idemo dalje, bice to ok po Netse.

Posted

Šta će biti tek kad Kajri bude smeo da pije vodu…

Gledam ponovo zadnju akciju, KD kao na sofi sa daljincem gleda šta će se desiti, zaboravio da ima čoveka iza ledja.

• +1 1
Posted

Vrhunski poslednji napad. Irving je imao pre toga šansu da šutne. Nije dobro odigrao svoj napad, a bio je najbolji večeras.

Posted

Najbolja utakmica od svih do sada, malo sam navijao za Netse u početku, ali na kraju mi je bilo svejedno, potpuno uživanje.

• +1 1
Posted

Markus fuckin Smart, bravo bre

Posted

E pa jebem ti ovakve napade Bullsa...

Vodili su, a onda počeli sa sebičnim napadima i sad minus 7...

Posted (edited)

Jaoooj Lavine jebo te, zašto to?!

Derozan je zasrao sve što je mogao 

Edited by Have_Fun
Posted

sad procitah

od 17. cikago nije dobio milvoki.

imali su ih veceras 

Posted

Kakva partija CP3-a u Q4, kako je NOLA prišla na -6 čovek se vraća sa klupe ranije nego što je planirano i igra simultanku - od 19 vezanih poena Sunsa on spizdi 17 bez promašaja plus asistencija za lagano kucanje McGee-a. Mala petominutna škola košarke. Bog :D

Valanciunas 25 skokova :ziga: 

• +1 5
Posted
54 minutes ago, ducca said:

Kakva partija CP3-a u Q4, kako je NOLA prišla na -6 čovek se vraća sa klupe ranije nego što je planirano i igra simultanku - od 19 vezanih poena Sunsa on spizdi 17 bez promašaja plus asistencija za lagano kucanje McGee-a. Mala petominutna škola košarke. Bog :D

Valanciunas 25 skokova :ziga: 

probudio sam se u 5 (iako sam navio sat za 3h), taman na kraj 3. cetvrtine i pocetak CP3-jeve dominacije. islo je otprilike ovako: bacanja, trojka, asist, trojka, trojka, ulaz, poludistanca, ulaz... bog kosarke. sto je najbolje igra mu ne zavisi od suvih fizikalija, moze ovako jos par godina.

• +1 2
Posted

Moze,

dok neko ne kihne u njegovoj blizini pa se povredi i propusti narednih xx utakmica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...