Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted (edited)

Ma idite bre u pizdu materinu

Promašena trojka, dozvoljen skok u napadu i naravno da će ti zabiti trojku na drugoj strani

Dinwiddie će sanjati liniju za slobodna bacanja

Edited by Have_Fun
Posted

Bzvz. Tanka je Juta, ali ovi bez Luke realno ne mogu do pobede u plej ofu.

Posted

Neko ovde beše pisao kako je Dalas ozbiljan tim bez Luke u odnosu na Denver? :lolol:

Posted

oni su defanzivno dosta ozbiljniji od denvera, ali nivo talenta u napadu je sredina evrolige. 

Posted
4 minutes ago, Mos said:

Neko ovde beše pisao kako je Dalas ozbiljan tim bez Luke u odnosu na Denver? :lolol:

Mislim da niko nije pomenuo termin ozbiljan tim. Pricalo se samo da Luka trenutno ima bolji support od Jokica. Sa Dzamalom i MPJ, Denver je sigurno mnogo ozbiljniji tim.

Having sad that, Juta je prebedna sto igra egal veceras. Gober ili Micel nece biti deo tima naredne sezone, gotovo sam siguran.

Posted
4 minutes ago, Joe D said:

oni su defanzivno dosta ozbiljniji od denvera, ali nivo talenta u napadu je sredina evrolige. 

+1...a pored Luke ili Jokica nije ni potreban ne znam kakav ofanzivni talenat, dosta je bitnija odbrana...dovoljno je pogadjati otvorene suteve, cut-ovati i sl. Ne treba ti ne znam kakva kreacija od ostatka ekipe.

Posted

No, krece mnogo bolja serija upravo. Minestota krenula jako :D

Posted

Samo da se Morant zagreje ,biće dobra serija .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Duel Edwardsa i Moranta

Hothothot

Posted
4 minutes ago, Have_Fun said:

Duel Edwardsa i Moranta

Hothothot

gaygay gay

• -1 1
Posted

puko ton na espnu, sas i jalen komentarisu iz studija. sve osim desavanja na terenu, naravno.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Joe D said:

puko ton na espnu, sas i jalen komentarisu iz studija. sve osim desavanja na terenu, naravno.

Imaš na Areni1 prenos

Posted

Minesota jebeno zilava ekipa. Ne daju vodjstvo. Dzekson vec 5. licna, od toga valjda dve u napadu.

Posted

Morent je bio jako nalozen i nabrijan na pocetku tekme...ali u drugom poluvremenu kada stvari za Memfis ne stoje bas najbolje, ni on nije sjajan...ne insistira da preuzme odgovornost, a kada to i uradi obicno ide iz greske u gresku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...