Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted

Na kraju i Cavsi malo pripretili, solidna utakmica. Dragic popasao jedan od smesnijih flagranta, i na kraju KD presudio sa ona 2 napada zaredom. Solidno ide lopta u napadu Netsa, Brown dobro odigrao.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Posted

KAT resio sestim faulom. Nece Minny nigde sa njim

Posted

Clippersi se odlicno spremili za KAT-a, ali nisu znali sta dalje kad je napravio 6. faul. Russell odigrao carski, Edwards solidan, Beasley ubacio par trojki, cak je i onaj rezervni centar Reid imao solidnu rolu, ali zato ova dvojica na TV-u non stop melju o Beverleyu. Covek ne radi nista osim sto se dernja i mlatara rukama u svakoj situaciji, i u toku igre i u toku pauze. Pat Bev, Pat Bev, osveta, porucuje da nije trebalo da ga trejduju, osveta, Pat Bev, wow, pay me or trade me, Pat Bev... 

• Haha 1
Posted
9 hours ago, Grandilof said:

Na kraju i Cavsi malo pripretili, solidna utakmica. Dragic popasao jedan od smesnijih flagranta, i na kraju KD presudio sa ona 2 napada zaredom. Solidno ide lopta u napadu Netsa, Brown dobro odigrao.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Ako ekipe ne mogu da reše Brauna kao roll igrača na piku koji napada koš, evo ne znam.. Ali Klivlend sinoć na početku nije mogao, posle sam zaspao. Realno je utakmica bila rešena u tih 12min. Na kraju je Klakston začinio onim midrangeom, što bi rekli kad udje kurac nek udju i muda. 

Posted
32 minutes ago, Mos said:

Minny ce da dobije Memfis :) 

Vrlo moguce.

Posted
37 minutes ago, Mos said:

Minny ce da dobije Memfis :) 

pa dobili su ih ... za protivnika :D

Posted
1 minute ago, Milošica said:

Vrlo moguce.

Šta znači vrlo moguće? 

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

znaci stavi do 200 kinti na to

Ne bih ni toliko bacio 

Posted (edited)

Volim sto si uvek tako autoritaran.

Edited by Milošica
  • Haha 2
Posted
15 hours ago, Venom said:

Clippersi se odlicno spremili za KAT-a, ali nisu znali sta dalje kad je napravio 6. faul. Russell odigrao carski, Edwards solidan, Beasley ubacio par trojki, cak je i onaj rezervni centar Reid imao solidnu rolu, ali zato ova dvojica na TV-u non stop melju o Beverleyu. Covek ne radi nista osim sto se dernja i mlatara rukama u svakoj situaciji, i u toku igre i u toku pauze. Pat Bev, Pat Bev, osveta, porucuje da nije trebalo da ga trejduju, osveta, Pat Bev, wow, pay me or trade me, Pat Bev... 

prodaju pricu kako je covek najvazniji igrac Wolvesa, kao fighting spirit je usadio u tim... ja slusam i ne verujem sta pricaju.

Posted (edited)

Ljudi ne vole sirotog Embiid-a, mukica:cry:  Dzaba sto vodi u ligi  po poenima u proseku i napravljenim dabl dabl-ovima (laz).

Edited by Micko8
Posted

Evo Zajon zakucava 360 na zagrevanju ali je out indefinetely. Svet je otišao u kurac 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...