Jump to content
IGNORED

NBA 21/22

goofs

Recommended Posts

Posted (edited)

Srecom, primice samo 91 milion dolara za sledece dve sezone.

Edited by J.R. Cash
Posted

Šteta što Bjelkan nije ranije došao kod trenera koji zna šta ponešto o ovom sportu. Baš nije imao sreće sa klubovima.

• +1 4
Posted

bas sam srecan zbog belog, znao sam da je ispriman na pricu, kad sam ga video bez viska kila na pripremnim utakmicama.

Posted (edited)

Jebiga, jednom u životu se dobija prilika da igraš sa Stefom. Samo da bude zdrav i ovo će mu biti najbolja sezona od kad je došao u ligu. 

Edited by Mos
Posted

Lepo je bilo gledati. Imali su sjajan period voriorsi bez Stefa. Potpuno su ih odvalili.

AD ima izgleda poremećaj ravnoteže. Nisam video da dva napada nije pao.

Posted

Da, i njima je Stef ubio momentum par puta, al njemu će se to desiti tri puta u sezoni.

Posted

Racunam da ce jezerasi da potonu u ego borbi. Izdrzi Ras, ubij ih u pojam!

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Lol, Harden medju 75 najboljih svih vremena :D je l' kojot u izbornom ziriju? 

• +1 4
  • Haha 1
Posted

Jbt, jel moguće ovo? 

Bjelica je postao prvi igrač koji je sa klupe ostvario "dabl-dabl" u dresu Golden Stejta još od 1981. godine i Sema Vilijamsa.

• +1 1
Posted

Kakav je GSW fit za Belog, jebeno je protraćio kolko 7-8 godina na Minesote i Sacramenta. Valjda će ove i sledeće sezone bar nadoknaditi propušteno. Načelno second unit, ali zatvaraće s njim mnogo utakmica Kerr. 

• +1 1
Posted

Imao je Bjeli ovakve stintove i u Kingsima, samo nije mogao da uspostavi kontinuitet. Mozda je do njega, a mozda i do generalnog rasula u Sakramentu, GSW su svakako mnogo ozbiljnija sredina, samo neka nastavi da cepa.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...