MiddleClass Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Taman da se na miru spremi za junski prozor 1
Micko8 Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 (edited) I treba da izduva, opet je odigrao kao sisicia protiv jace ekipe u ligi. Cim bi izasao napolje Denver bi proigrao, kada bi se vratio nazad u igru Finiks se vracao u igru, mislim on ih je vracao u igru . Pokusavao je neka nemoguca dodavanja dok je imao otvorene zicere i naravano gubo je lopte . Bas je odigrao plasljivo. Da je presede sinoc mozda bi i dobili utakmicu. Edited March 25, 2022 by Micko8
Micko8 Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 10 hours ago, Djuro said: 28p uz 90% shuta? #stvarnokatastrofa Verovatno je mislio na sut za tri poena, koji mu je katastrofalan u poslednjih mesec dana, i to bas odvaljuje obruc sa tim pokusajima.
cedo Posted March 26, 2022 Posted March 26, 2022 (edited) i odlicno covek primeti Edited March 26, 2022 by cedo
Joe D Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Jokic: https://streamable.com/h3tjnr Jokicoglu: https://streamable.com/ifell7 2
Micko8 Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Barton i Gordon su dva neverovatna idiota. Denver i ako izbori plej of seriju to ce biti brza metla kao protiv Finiksa prosle sezone.
1n54jd3r Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 Adam Mares i ekipa su uhvatili Tima Konelija u postgame show da gostuje, jer je bio u DNVR baru nakon tekme protiv OKC. I umesto da iskoriste priliku, napravise nikad stupidnija pitanja i atmosferu. Da li je trema ili alkohol, ne znam.
Time Crisis Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 3 hours ago, 1n54jd3r said: Adam Mares i ekipa su uhvatili Tima Konelija u postgame show da gostuje, jer je bio u DNVR baru nakon tekme protiv OKC. I umesto da iskoriste priliku, napravise nikad stupidnija pitanja i atmosferu. Da li je trema ili alkohol, ne znam. Jedino bitno pitanje je da li se vraćaju Džamal i MPJ, a to im svakako ne bi rekao, ako uopšte i on zna 1
1n54jd3r Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 Boston ugazio Minesotu. Luka demolirao Jutu. Lebron i dalje juri scoring titulu dok mu tim gubi. Sunsi rasrafljuju svakoga na koga naidju. GSW bez Stefa je uspeo da izgubi od Wizards-a bez Beal-a. 1
Amos Posted March 28, 2022 Posted March 28, 2022 7 hours ago, 1n54jd3r said: Adam Mares i ekipa su uhvatili Tima Konelija u postgame show da gostuje, jer je bio u DNVR baru nakon tekme protiv OKC. I umesto da iskoriste priliku, napravise nikad stupidnija pitanja i atmosferu. Da li je trema ili alkohol, ne znam. Nikad Mares i ekipa neće praviti neke opasne ili škakljive intervjue, oni više tu služe za neki hajp i da prave šou za srpske/argentinske ložane. Mares je kao neka Konelijeva podružnica, što se vidi na Lockdown podcastu kad ne sme da kaže ništa protiv loših partija Campazza i Bartona. Da ima zanimljivih pitanja to sigurno, na primer kad će da reše ovo sa najlošijom gledanošću u ligi ili zašto im u većini tekmi protivnički navijači zauzimaju pola arene. Sve blamaža za blamažom. Matt Moore je bolji za te stvari, em ne navija za Denver, em ne živi od kluba.
Recommended Posts