Peter Fan Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 a na NBA TV idu omazhi najboljem kosarkashu medje antivakserima, i najvecem antivakseru medju kosarkashima :-)
cedo Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 mnogo slabo igra jokic ... bojazljivo stalno spominju zglob kao razlog da ne sutira
kralj Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Izgubiše, ali opasno šibanje bilo. Jedna od boljih tekmi sezone. Sve u svemu da popizdiš. 2
Joe D Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Ljudi su obezbedili prednost domaceg terena do kraja plejofa 10 utakmica pre kraja. Respekt. 5
Amos Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Bones je car. Da ga nije bilo ovo bi vec bilo gotovo u drugoj cetvrtini. Debeli je usao agresivno u tekmu, a onda su poceli da ga biju kao konja. Tacno se videlo kad da ga je pogodio onaj njegov Weltschmerz u penisu kad je nemoćan.
Djuro Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 5 hours ago, cedo said: mnogo slabo igra jokic ... bojazljivo stalno spominju zglob kao razlog da ne sutira 28p uz 90% shuta? #stvarnokatastrofa
Amos Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Nije do toga Djuro, krenuo je mnogo dobro, ubacio 5 od 5 i onda je Monty zvao tajmaut i potpuno su promenili šemu, a on se upasivio skroz. Imao je tipa 13 poena u trećoj četvrtini kad su konačno krenuli da mu sviraju faulove, a od tad je pogadjao sa slobodnog. Bones je sam prakticno igrao protiv Finiksa, uz pomoć Bugija na početku. Dzamajkl je ujebao sve sto je mogao u svojim minutima, a drugom Grinu je CP usao u glavu i to je bilo to sto se njega tice. Debeli i Malone moraju da rese problem kada ga biju ili kad je preumoran. Ovo se svaki put slicno zavrsi. 1
cedo Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 (edited) 45 minutes ago, Djuro said: 28p uz 90% shuta? #stvarnokatastrofa u momentu kada sam napisao ovo imao je 17 poena i ne znam ... 6-7 suteva iz igre a bili smo duboko pred kraj utakmice na stranu to ... dodao je bar 2-3 puta kada je trebao da sutne iz vrlo izgledne pozicije( a saigracima je ispadala lopta ... logicno, trebao je da sutne) moj overall utisak je da je bio premekan doduse, mislim da nisu sudili nekoliko puta faulove na njemu, a sa druge strane je buker iznudjivao bas svasta (tj. vrlo slicno onome sto nije sudjeno jokicu) Edited March 25, 2022 by cedo 1
kralj Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 1 hour ago, Mos said: Nije do toga Djuro, krenuo je mnogo dobro, ubacio 5 od 5 i onda je Monty zvao tajmaut i potpuno su promenili šemu, a on se upasivio skroz. Imao je tipa 13 poena u trećoj četvrtini kad su konačno krenuli da mu sviraju faulove, a od tad je pogadjao sa slobodnog. Bones je sam prakticno igrao protiv Finiksa, uz pomoć Bugija na početku. Dzamajkl je ujebao sve sto je mogao u svojim minutima, a drugom Grinu je CP usao u glavu i to je bilo to sto se njega tice. Debeli i Malone moraju da rese problem kada ga biju ili kad je preumoran. Ovo se svaki put slicno zavrsi. Džamajkl je u poslednje vreme zajebao i Bartona što se tiče pucanja u noge vlastitom timu. Mnogo je jači Finiks. Ovaj lament je kiselo grožđe. Ofanzivno baš moćna utakmica ako se izuzmu Jokarine izgubljene lopte. Biće jebačina da se izbegne play in, a ako šesto mesto donese Warriorse to će biti idealno. Memfis bi nas rastavio. Ali koliko je Meloun konzervativan trener. Kao da pred početak sezone nabuba playbook i kad koju izmenu pravi i šta god da okolnosti donesu, sile nema da odustane.
Joe D Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Tesko da su warriorsi idealni ako steph ozdravi za bilo koga.
Time Crisis Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 35 minutes ago, Joe D said: Tesko da su warriorsi idealni ako steph ozdravi za bilo koga. Možda ne idealni ali najmanje loš matchup u poređenju sa ovim drugim. Nešto kao Portland prošle godine.
Joe D Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Najjace da je ekipa koja je igrala 5 finala nesto kao proslogodisnji portland. Denver moze da gleda da izbegne samo metlu, najslabija su ekipa u prvih 7.
Time Crisis Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 24 minutes ago, Joe D said: Najjace da je ekipa koja je igrala 5 finala nesto kao proslogodisnji portland. Denver moze da gleda da izbegne samo metlu, najslabija su ekipa u prvih 7. Pa ako ćemo tako to je ekipa koja se nije ni plasirala u plejof prošle godine, ako ništa to je svežije nego što su tih 5 finala
1n54jd3r Posted March 25, 2022 Posted March 25, 2022 Jbg, kad si navijac, verovatno i imas naduvana ocekivanja. Niko, apsulutno niko, ne bi mogao nista vise da uradi sa ovakvom ekipom gde ti fale 2 od tri najbitnija/najplacenija igraca. Jokic ce verovatno na kraju izduvati i za MVP i za prolazak prvog kola PO zbog toga. 1
Recommended Posts