J.R. Cash Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 (edited) Trejd koji napravis poslednjeg minuta trade deadlinea u panicnom pokusaju da se povuces ispod luxury tax praga, ne 7 dana ranije. Nije problem sto su se resili ove dvojice, stvarno su izgledali kao da ne zele da budu u Portlandu (mada ocekujem da obojica procvetaju), ali sanse nema da nije moglo da se izvuce vise. Bukvalno bi bolje bilo da su pustili da Covingtonu istekne ugovor a Norma trejdovali za pik druge runde. Edited February 4, 2022 by J.R. Cash
Calavera Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 očito su veliki ljubitelji keona johnsona, nije ovo loš trejd za njih ako se mladac pokaže. naravno, clippersi ipak pobedili
J.R. Cash Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 To jedino ima smisla ako ce da rasture sve i trejduju Damea.
reg Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Meni je izgledalo kao da se Klipersi dobro drže bez Lenarda i Džordža. Šta mislite, da li će Dejm tražiti da ga trejduju?
goofs Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 Dame je vec rekao da nece igrati do kraja sezone jer ne vidi poentu posto se ne bore za vrh, a vuce povredu. Sa te strane cini mi se da ce hteti vani, ali ne nuzno sada, mozda saceka leto.
1n54jd3r Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 5 minutes ago, goofs said: Dame je vec rekao da nece igrati do kraja sezone jer ne vidi poentu posto se ne bore za vrh, a vuce povredu. Sa te strane cini mi se da ce hteti vani, ali ne nuzno sada, mozda saceka leto. Ne znam koliko je proveren izvor, ali navodno je izjavio da ocekuje da bude sledeci trejdovan. Bice smehotresno kada pred kraj regularnog dela krenu timovi sa kalkulacijama kako da izbegnu Kliperse.
Sandens Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 4 minutes ago, 1n54jd3r said: Ne znam koliko je proveren izvor, ali navodno je izjavio da ocekuje da bude sledeci trejdovan. Bice smehotresno kada pred kraj regularnog dela krenu timovi sa kalkulacijama kako da izbegnu Kliperse. zasto? leonard 95% ne igra do kraja sezone, a vrlo verovatno ni paul george.
1n54jd3r Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 16 minutes ago, Sundance Kid said: zasto? leonard 95% ne igra do kraja sezone, a vrlo verovatno ni paul george. Ne bi me iznenadilo da igraju ukoliko budu imali sanse za PO ili play-in makar.
Time Crisis Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 24 minutes ago, Sundance Kid said: zasto? leonard 95% ne igra do kraja sezone, a vrlo verovatno ni paul george. Svejedno, ovi što su i dalje u timu će gristi ko blesavi, ako i izgube seriju to neće biti tek tako 1
J.R. Cash Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 (edited) 46 minutes ago, goofs said: Dame je vec rekao da nece igrati do kraja sezone jer ne vidi poentu posto se ne bore za vrh, a vuce povredu. Sa te strane cini mi se da ce hteti vani, ali ne nuzno sada, mozda saceka leto. Nece traziti trejd. 39 minutes ago, 1n54jd3r said: Ne znam koliko je proveren izvor, ali navodno je izjavio da ocekuje da bude sledeci trejdovan Vrlo pouzdan izvor, ocigledno. Nego, Sixeres - Nets trejd ce se desiti. Izvuce li onaj smrdljivko Hardena... Edited February 4, 2022 by J.R. Cash
goofs Posted February 4, 2022 Author Posted February 4, 2022 Nije mi jasan debeli sa bradom, sad se vec previse prica o tome kako hoce da ide iz Bruklina, a sam je toliko govana prosuo prosle godine da dodje tu. Istina da ne ide sve po loju, ali oni su i dalje kontenderi sa zdravim Durantulom, a ironije li, zbog onog picopevca, vise im odgovara da budu osmi na istoku nego prvi. 3
reg Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 3 minutes ago, goofs said: Nije mi jasan debeli sa bradom, sad se vec previse prica o tome kako hoce da ide iz Bruklina, a sam je toliko govana prosuo prosle godine da dodje tu. Istina da ne ide sve po loju, ali oni su i dalje kontenderi sa zdravim Durantulom, a ironije li, zbog onog picopevca, vise im odgovara da budu osmi na istoku nego prvi. Još jedna od "čari" korone, tim koji ima više šanse ako nema prednost domaćeg terena. Bila bi fora da tankuju tiebraker utakmice. Prva dva tima bi mogla da nalete na zdrave i kompletne Netse i ludu Atlantu. 1
Recommended Posts