Frank Pembleton Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 izgleda je kusovac out, a i jociću se istanjio led pod nogama Jeeel pošto je juče vodio neke "pregovore" sa eksternim firmama [emoji15]... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Ma moguće, to se baš pretvorilo u cirkus... ... Shiit has hit the fan
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 danas ću ukrstiti informacije, pa ću znati više 1
Frank Pembleton Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 potvrđenoO jbte... ... Shiit has hit the fan
DrIlic Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Jel se zna neki razlog zbog čega je napustio svoj projekat ?
kud u maglu Simoviću Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 nisam siguran da je napustio* mislim da je u pitanju razlika između obećanog i isporučenog(očekivanog) bio je preveliki zalogaj. ok ideja, ali implementacija bez ili sa minimalnom podrškom neće na dobro da izađe jer mali ljudi ne sede u televizoru i čitaju vesti. u krajnjoj liniji neiskustvo * ja napuštanje shvatam kao lični čin
Frank Pembleton Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Pisali smo, kamioni-avioni, ali brate sam je to radio, pumpao tu priču, i to prilično agresivno...Mada meni ta vrsta ljudi nije potpuno jasna, koji moj "leba preko pogače"... ... Shiit has hit the fan
fusion_ Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Nego, iznenadila me određena doza kritike prema srpskoj vlasti, kako u vestima, tako i u onom Licu pravde. Svakako neke teme koje se ne vide na nacionalnim televizijama.
fusion_ Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 https://www.capital.ba/njemacki-investitori-napustili-tv-una/
Frank Pembleton Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Jel taj Foundcenter Jocićeva šema?BTW, Kusovac je još tamo... ... Shiit has hit the fan
msv Posted March 4, 2022 Author Posted March 4, 2022 Evo i zvaničnog saopštenja: (UNA) 'Infinity media' stopostotni vlasnik UNA televizije
fusion_ Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 I Kusovac zvanično out. Napisao na tviteru da odlazi zbog neslaganja o viziji sa "novim" vlasnikom. 1
Recommended Posts