February 11, 20223 yr izgleda je kusovac out, a i jociću se istanjio led pod nogama Jeeel pošto je juče vodio neke "pregovore" sa eksternim firmama [emoji15]... Shiit has hit the fan
February 12, 20223 yr nisam siguran da je napustio* mislim da je u pitanju razlika između obećanog i isporučenog(očekivanog) bio je preveliki zalogaj. ok ideja, ali implementacija bez ili sa minimalnom podrškom neće na dobro da izađe jer mali ljudi ne sede u televizoru i čitaju vesti. u krajnjoj liniji neiskustvo * ja napuštanje shvatam kao lični čin
February 12, 20223 yr Pisali smo, kamioni-avioni, ali brate sam je to radio, pumpao tu priču, i to prilično agresivno...Mada meni ta vrsta ljudi nije potpuno jasna, koji moj "leba preko pogače"... ... Shiit has hit the fan
February 16, 20223 yr Nego, iznenadila me određena doza kritike prema srpskoj vlasti, kako u vestima, tako i u onom Licu pravde. Svakako neke teme koje se ne vide na nacionalnim televizijama.
March 4, 20223 yr Jel taj Foundcenter Jocićeva šema?BTW, Kusovac je još tamo... ... Shiit has hit the fan
March 4, 20223 yr Author Evo i zvaničnog saopštenja: (UNA) 'Infinity media' stopostotni vlasnik UNA televizije
March 8, 20223 yr I Kusovac zvanično out. Napisao na tviteru da odlazi zbog neslaganja o viziji sa "novim" vlasnikom.