March 31Mar 31 Author Omiljena sportska emisija "Indir...Omiljena sportska emisija "Indirektno kod Popa i Milana"...Od 31. marta, ponedeljkom u 21 sat - emisija "Indirektno kod Popa i Milana"
May 25May 25 Da citiram jednu poznanicu, razgovor pre 25 godina, kada smo pričali o radio "Madoni". "Ako zanemarimo ko je vlasnik, to je jedna dobra radio stanica".Isto važi i za ovo.
June 24Jun 24 On 23. 6. 2025. at 12:20, kud u maglu Simoviću said:kako je dodik preuzeo i upropastio televiziju unaZanimljivo da se vidi "mehanizam".To da Kusovac nije znao "ko je gazda" to mi je teško da poverujem...
June 24Jun 24 ma naravno da su svi sve znali, samo sad sledi pranje biografijetm“poso je dobar, a para lakaburazera je munto šefket ramadani”
June 25Jun 25 Pa i sam reče u ovom tekstu da je išao u Dodikovu ATV (u čijoj zgradi je bila smeštena i UNA). Ništa mu to nije smetalo dok je priča bila dobra (za njega).
June 25Jun 25 17 hours ago, Frank Pembleton said:Zanimljivo da se vidi "mehanizam".To da Kusovac nije znao "ko je gazda" to mi je teško da poverujem...ovo jedan od brace kusovac iz crne gore?
June 25Jun 25 Samo jedan je los, a drugi je gori. Ja znam loseg. Imali smo zajednicka interesovanja pocetkom 90tih.