ragasto Posted January 28 Posted January 28 Sad bi bilo dobro da neki online uticajdžija pokrene akciju da ih vrate...
Spirit Posted January 28 Posted January 28 Pa zar ovaj nije radio na Novoj, sećam ga se citao vesti u Probudi se, pa isto (doduše manje) je zamuckivao i imao ove errrggghhh momente
levi Posted January 28 Posted January 28 (edited) u jbt kakvo preterivanje i iživljavanje, niti je toliko smešno ko što se ovi smeju niti je nešto do sada neviđeno. pogreši čovek Edited January 28 by levi 5
Frank Pembleton Posted January 28 Posted January 28 Meni je ovo smejanje iz off-a gadno. A da jeste sranje jeste, ako je on bio stvarno pijan to jeste krivica i urednika koji ga je sigurno video pre ulaska u studio... 2
kud u maglu Simoviću Posted January 28 Posted January 28 јака ствар, и треба пијаној будали да се смеју
Frank Pembleton Posted January 28 Posted January 28 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: јака ствар, и треба пијаној будали да се смеју Ta ekipa ne treba da se smeje nikome bukvalno... 1 2
msv Posted January 28 Author Posted January 28 U nastavku su ga podržali i tražili da se vrati na posao...
Frank Pembleton Posted January 28 Posted January 28 59 minutes ago, msv said: U nastavku su ga podržali i tražili da se vrati na posao... Pa naravno, jer im je do jaja da se nekome smeju...
fusion_ Posted April 23 Posted April 23 (edited) Ko daje medijski prostor ovim pojavama... https://www.facebook.com/reel/960530325264078 Edited April 23 by fusion_
fusion_ Posted June 26 Posted June 26 Blokirani im računi zbog sankcija https://n1info.rs/biznis/nova-rs-blokirani-racuni-una-tv-u-srbiji-dospeli-pod-americke-sankcije-zbog-veze-sa-miloradom-dodikom/
Fakundo Sava Posted June 26 Posted June 26 Kakve veze imaju Us sankcije sa racunima u Srb Shteta svideo mi se onaj kviz kada pogadjaju godine a vodi ga tirketov golman
fusion_ Posted June 26 Posted June 26 42 minutes ago, Fakundo Sava said: Kakve veze imaju Us sankcije sa racunima u Srb Shteta svideo mi se onaj kviz kada pogadjaju godine a vodi ga tirketov golman Valjda banke koje posluju s njima izlažu sebe američkim sankcijama pa ne žele da rizikuju. 1
Biramo Borbu Posted June 26 Posted June 26 Ta televizija ima sasvim solidnu selekciju filmova. Mnogo dobrih sam pogledao na Uni. Druge emisije nisam pažljivo pratio, ne znam ni šta sve imaju, pre neko veče slučajno uhvatim, pričaju nešto Momčilo Bajaga i Voja Nedeljković.... A što je najlepše, ne plaća se ništa pretplata, signal se hvata antenom. # Staromodnost
Recommended Posts