December 9, 20231 yr Holivudiranje, kviz sa poznatim učesnicima, vodi Đuričko. Neprijatnost probija kroz ekran, bukvalno "ja volim Srbiju" sa "urbanim" temama.
January 22, 20241 yr jel moguće premotavanje na uni, za božić im je vesti vodio tip odvaljen od alkohola plaćam za snimak
January 22, 20241 yr Author @kud u maglu Simoviću Prošlo 7 dana za premotavanje, ali ima nešto malo na YT Spoiler
January 22, 20241 yr ma jok ništa bitno, mislio sam da je neko gledao precenio sam im gledanost info programa e da ne bude zabune, ti si drugar i bez toga Edited January 22, 20241 yr by kud u maglu Simoviću
January 22, 20241 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel moguće premotavanje na uni, za božić im je vesti vodio tip odvaljen od alkohola plaćam za snimak Pratim.
January 27, 20241 yr Author On 22. 1. 2024. at 20:43, kud u maglu Simoviću said: jel moguće premotavanje na uni, za božić im je vesti vodio tip odvaljen od alkohola plaćam za snimak Večeras u Četiri i po muškarca, oko pola 9
January 27, 20241 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: navodno su ga pedalirali, kao i mučenog cagića koji je bio urednik taj dan Cagiću se stvarno "ne da". A toliko se trudi...
January 27, 20241 yr Pa realno nije čovek sam došao i seo da vodi dnevnik. Mogao je neko da ga vrati kad je došao na posao. Ili su to namerno uradili, drugog objašnjenja nema