zorglub Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Holivudiranje, kviz sa poznatim učesnicima, vodi Đuričko. Neprijatnost probija kroz ekran, bukvalno "ja volim Srbiju" sa "urbanim" temama.
kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 jel moguće premotavanje na uni, za božić im je vesti vodio tip odvaljen od alkohola plaćam za snimak
msv Posted January 22 Author Posted January 22 @kud u maglu Simoviću Prošlo 7 dana za premotavanje, ali ima nešto malo na YT Spoiler
kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 ovaj ne deluje pjano videću još dal je bio 7. ili 8.
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 mogu da budem drugar i da pitam ortaka koji radi tamo u rukovoctvu
kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 (edited) ma jok ništa bitno, mislio sam da je neko gledao precenio sam im gledanost info programa e da ne bude zabune, ti si drugar i bez toga Edited January 22 by kud u maglu Simoviću
ragasto Posted January 22 Posted January 22 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jel moguće premotavanje na uni, za božić im je vesti vodio tip odvaljen od alkohola plaćam za snimak Pratim. 1
msv Posted January 27 Author Posted January 27 On 22. 1. 2024. at 20:43, kud u maglu Simoviću said: jel moguće premotavanje na uni, za božić im je vesti vodio tip odvaljen od alkohola plaćam za snimak Večeras u Četiri i po muškarca, oko pola 9 1
kud u maglu Simoviću Posted January 27 Posted January 27 navodno su ga pedalirali, kao i mučenog cagića koji je bio urednik taj dan 1
Frank Pembleton Posted January 27 Posted January 27 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: navodno su ga pedalirali, kao i mučenog cagića koji je bio urednik taj dan Cagiću se stvarno "ne da". A toliko se trudi... 1
fusion_ Posted January 27 Posted January 27 Pa realno nije čovek sam došao i seo da vodi dnevnik. Mogao je neko da ga vrati kad je došao na posao. Ili su to namerno uradili, drugog objašnjenja nema
Recommended Posts