fusion_ Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 Prebacio sam na srpski stream i nije bilo nego je išla neka turska serija, jedino ako nisu nešto čačkali sa adresom pa prebacili na hrv, jer imam izvučen stream pa gledam na eon boxu.
msv Posted March 13, 2022 Author Posted March 13, 2022 Vidim u sinoćnjoj epizodi Četiri i po muškarca da su se bavili ozbiljnim istraživačkim novinarstvom. Novinar Zele je, po ugledu na Madonu (i Bera Grilsa), pokušao da pije sopstveni urin. Ivanović tu sad seiri nad propašću Une i zeza Kusovca 1
Zabalujev Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 "Kusovac je po jubilarni 18. put dobio otkaz da nije sastavio 6 meseci" 1
msv Posted May 18, 2022 Author Posted May 18, 2022 (edited) Slavko Beleslin novi direktor informativnog programa za Srbiju Edited May 18, 2022 by msv 4
James Marshall Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Ti svi koji se bave iole ozbiljno informativom (pritom ne mislim na tek svršene studente) bolje im je da se drže toga gdje jesu, otvara se toliko tih info kanala, a sve kerov penis do kerovog penisa, kako se koja otvori ne znaš dokle će trajati, dok traju dotacije države ili stranih fondova. Kurir, Insajder, Juronjuz, je li gleda to iko?
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 kurir, insajder, juronjuz, blumberg, tanjug, k1, newsmx jbg obećavaju se kule&gradovi a osoba mlada žudi za poznatošćutm i lako bide preveslana, al ni po jada što preveslaju mlade, to je škola i plaća se al kad preveslaju matorca nekog e to mi je wtf a nagledao sam se pogotovu poslednjih godina onoliko, zamađijani ljudi nemam drugo objašnjenje 2
Frank Pembleton Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Slavko Beleslin novi direktor informativnog programa za Srbiju [emoji23]Pa spektakl! ... Shiit has hit the fan
Ptica trkacica Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kurir, insajder, juronjuz, blumberg, tanjug, k1, newsmx jbg obećavaju se kule&gradovi a osoba mlada žudi za poznatošćutm i lako bide preveslana, al ni po jada što preveslaju mlade, to je škola i plaća se al kad preveslaju matorca nekog e to mi je wtf a nagledao sam se pogotovu poslednjih godina onoliko, zamađijani ljudi nemam drugo objašnjenje I iskusni poleteše na K1, obećalo im silnu kintu na početku, kad ono, od januara silni otkazi. Men' se čini da skoro pa ista ekipa kruži po medijima koje si naveo, sa velikim nadama i velikom kintom na početku, a na kraju se to ne završi baš najbolje po njih. 1
Ptica trkacica Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 2 hours ago, msv said: Slavko Beleslin novi direktor informativnog programa za Srbiju Šta hvali? Od prezentera lepoga glasa sa BK, do direktora informative. To su ti zvezdani medijski putevi u Srbijici.
mraki Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Iskoči mi reklama za neki lejt najt šou Nikole Djurička. Vizuelno ne izgleda loše, reklo bi se da još uvek sipaju dobre pare u ovo…
fusion_ Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Pogledao večeras, nije loše.Promenili su logo i ceo VI. Doveli još neke voditelje.
SmudgeYorkshire Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Je li mogu ovo vratiti na SBB-u ili da palim Arena Cloud?
fusion_ Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Nema na SBB.Usput, u Bosni dobili nacionalnu frekvenciju. (gle čuda)
Recommended Posts