bags Posted December 20, 2023 Posted December 20, 2023 2 hours ago, Stela said: Nista licno. Poznajem identicnu osobu koju blago receno ne podnosim. 1
Mil@n Posted December 26, 2023 Posted December 26, 2023 Nije baš diva ali mi je svakako oku mila. Znate je iz Ted Lasa. 3 2
FPLS Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Gledao sinoc Pecoldov Roter Himmel, mnogo mi je slatka Paula Beer (a i super je glumica). 3 3
assignment Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Ukusi su cudo, no ova strana je do sada bas na niskom nivou, lol Tako da postavi Jessicu, jebo je Ben kada vec ne mogu ja 2 1
Mil@n Posted January 12 Posted January 12 Da moram da biram, lakše bi mi bilo da na brzaka napravim dvoje dece i odaberem one koje više volim...
Shan Jan Posted January 12 Posted January 12 Joj jel realno da se lozis na Captain Marvel? Pa ona je jedna od najiritantnijih riba u Holivudu.
Patty Lee Posted January 12 Posted January 12 Ovo je malo nategnuto, nije baš zapamćena kao filmska diva, ali tehnički jeste imala neku filmsku karijeru. Margo Hemingvej 3
Misko Posted January 12 Posted January 12 2 hours ago, Mil@n said: Da moram da biram, lakše bi mi bilo da na brzaka napravim dvoje dece i odaberem one koje više volim... Elizabet, dileme tu nema..ovu drugu, jedino ako je ponuda ona ili Jovana jeremic, Karleusa, ili neki drugi slican oblik zivota 1 1
ToniAdams Posted January 12 Posted January 12 1 hour ago, Patty Lee said: Ovo je malo nategnuto, nije baš zapamćena kao filmska diva, ali tehnički jeste imala neku filmsku karijeru. Margo Hemingvej Moj fazon zauvek
Recommended Posts