October 4, 20231 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: ja sam svoj ugasio, zlu ne trebalo Ne brini se, bezbedan si.
October 4, 20231 yr 4 minutes ago, precog said: Ne brini se, bezbedan si. U pravu si, moj fon je samo 4G
October 4, 20231 yr 15 minutes ago, Filozof manijak said: U pravu si, moj fon je samo 4G da, to isto.
October 4, 20231 yr Author 13 hours ago, Filozof manijak said: U pravu si, moj fon je samo 4G za 4G pomažu avioni sto ispuštaju chemtrails. pišu po nebu svakodnevno
October 5, 20231 yr Kad ništa ne znaš i ništa ne razumeš, onda je sve pretnja (ili si zlobnik koji to ume iskoristiti).
October 6, 20231 yr 8 hours ago, Indy said: Kad ništa ne znaš i ništa ne razumeš, onda je sve pretnja (ili si zlobnik koji to ume iskoristiti). Razume on sve dobro, Radulovich je prosto zlikovac koji je ispušio u politici i sad mu je ostalo da se kači na ovakve fringe stvari i tako nešto pokuša. Nije on iskren ludak, i provaliće ga ostali ludaci kad tad.
October 6, 20231 yr 25 minutes ago, Venom said: Razume on sve dobro, Radulovich je prosto zlikovac koji je ispušio u politici i sad mu je ostalo da se kači na ovakve fringe stvari i tako nešto pokuša. Nije on iskren ludak, i provaliće ga ostali ludaci kad tad. Ja sam cuo obrnuto od ljudi koji ga kao znaju od ranije - da je uvek bio ludak samo se pravio da nije. Mlogo mi je zanimljiva potreba za verovanjem u teorije zavere.