Jump to content

antivaxx biseri

Featured Replies

A našeg Drugovenčanog ni da pomene.

Saće Pink kancelovati Tarabiće.

screenshot_20220308-095144_viber-jpg.111

• 2 weeks later...

Čujem danas od drugara za slučaj devojke kojoj je otkriven tumor na mozgu. Neka najgova varijanta, koja pritom i jako brzo napreduje.

I doktor joj je ladno rekao da je to od od vakcine i da ima gomilu takvih slučajeva u poslednje vreme.

Ono, nije baš prva ruka i ne mogu 100% garantovati da je istina, ali totalno mogu zamisliti tu situaciju i ne mogu objasniti koji bes to izaziva u meni.

On 27. 3. 2022. at 14:47, mraki said:

Čujem danas od drugara za slučaj devojke kojoj je otkriven tumor na mozgu. Neka najgova varijanta, koja pritom i jako brzo napreduje.

I doktor joj je ladno rekao da je to od od vakcine i da ima gomilu takvih slučajeva u poslednje vreme.

Ono, nije baš prva ruka i ne mogu 100% garantovati da je istina, ali totalno mogu zamisliti tu situaciju i ne mogu objasniti koji bes to izaziva u meni.

:isuse: :frust:

Edited by Moonwalker

• 3 weeks later...

Pametnom dosta…:fantom:

FQiIT3bWYAsGzvN?format=jpg&name=large

Meni ovo deluje kao više od antivaxxerstva, mislim da je ovaj čovek bolestan:

image.png.941df5a879dd14291eb48da1bc8206e4.png

Odustao kod Cobra Venom 19, ali znam sebe i da ću se vratiti kasnije sve da pročitam. :isuse:

• 3 weeks later...

FR5u2E-WYAA56m8?format=jpg&name=medium

do 99 % vrlo moguce 

Ne znam da li je gore da je stvarno lekar u pitanju ili neki zlotvor koji se lažno predstavlja. 

Čini mi se da je ovaj ranije imao te neke pokušaje duhovitosti...

... Shiit has hit the fan

Ma to je onaj doktor debil iz Trebinja, realna priča, postoji lik, ova korona ga je samo stavila u spotlight.

A to je sad glavni narativ, antivakseri u fazonu da su vakcinisani dobili sidu.
Ovo je samo jos jedna budala koja se upecala na to, samo je on eto doktor i leči nekoga. :isuse:
Neverovatno zaista da neki ljudi i dalje imaju licencu.

Edited by mraki

Pa sad, kad se ovako stručno iznesu brojke, jako je teško osporiti priču :D

Zamišljam muke antivaxera na tinderu… :lolol:

Ono, pola stanovništva vakcinisano zaraženo. 

Background Picker
Customize Layout